Forum konie »

DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

ivett boskie są te Twoje deryyy! 😍

akzzi Dlaczego się tak bulwersujesz? 🤔
Pikowanie jest chyba takie jak miało być a wykończenie jest ładne. Kolor nie taki jak live co juz sama escada napisała.
Nie chcę jej usprawiedliwiać ale nie rozumiem tego posta. Miły na pewno nie jest.
akzzi, z tego co eskaca pisała: takie było zamówienie
wysztstko ładnie wykończone, więc nie rozumiem Twojego zdziwienia...
Nie bulwersuje sie, absolutnie, przeciez to nie dla mnie. Escada napisala ze to pikowanie jak ES max... a ES max przeciez ma troche inne to pikowanie...
Moze przez te "male" kwadraty  i do tego widac ze jest gruby sprawia jak dla mnie dziwne wrazenie.

ivett, świeetna, pasuje jej  ;] i jakie ma piękne nogi ^^

Babie średnio się podobała 🙂 Zwiała mi z przymiarki  😀
Pad jest już poprawiany, bo jak się okazało escada w całym tym zamieszaniu zamówień pomyliła się i zrobiła mniejsze kwadraty niż powinny być. Chciałam pad coś a'la euro star max, coś w tym stylu Nie wiem jaki kolor ma pad na żywo, ale mam nadzieje, że trochę będzie przypominał ten na zdjęciu. Jak dostane paczkę od escady to wstawię lepsze zdjęcia i porównacie 😉
Ciekawe jak bedzie wygladal po poprawce, ale wg mnie jak bedzie mial wieksze kwadraty bedzie zupelnie inaczej 🙂 . Kolor widac ze przeklamany, wiec napewno w rzeczywistosci jest duzo ladniejszy. Klolcia czekam na zdjecia.

Edit: aaa i nie to, zebym krytykowala escade, czy cos w tym stylu... wrecz przeciwnie bardzo mi sie podobaja jej cuda, ma kobieta talent  👍 , ale ten ten byl "wyjatkowo inny".
ivett, ja bym dostała centralnie w szczękę  🤣 mogę się założyć, ale próbować nie będę  😵 łaaadne nóżki ma kobył.
prawie białe :P
nie wiem czy takie pytanie juz padlo ale wiecie gdzie moge kupic dobre futerko pod czaprak?
Mam wyciety czaprak ujezdzeniowy i w sumie pasuje do niego tylko futerko pod spod... pytanie skad je wziac? Bo nie wiem czy takie owcze lekko "pachnace" gorami sie nadaje?
tak, ja wlansie z takiego  teraz cos tworze, a dziwczyny wczesniej pisaly ze robily, polecaly relugan
dzieki 😍 dokladnie takiego czegos szukalam...  :kwiatek:
z jakiego materiału proponujecie zrobić podkładki pod owijki dla b.wrażliwego konia, który łatwo się odparza ?
polar odpada.
olcia-mloda, flanela bawełniana albo frotka
jej jaka burza  😉 faktycznie się pomyliłam ale na szczęście Klolcia zauważyła na zdjęciu że są za małe. Dlatego zawsze przed wysłaniem padu robię zdjęcie i pokazuje zamawiającemu - właśnie aby jakby co móc jeszcze poprawić błąd 😉

tu fotki po przeróbce

i prawie uchwycony rzeczywisty kolor

😉
oooo.. stanowczo lepiej 🙂 i kolor fajniutki 🙂
Mój pierwszy wynalazek, zdjęcia tylko słabej jakości 🙂
ola8719...., Śliczny! 🍴
Jaką długość ma twój  wynalazek? 😉
Na zdjęciach jest przed skróceniem bo wyszedł zdecydowanie za długi, po przeróbce 42 cm bodajże 🙂
Powla, Twoja różowa landrynka 🙂

PAD i OWI  na wzor es-max, dzisiaj bedzie produkowana anka w kolorze plum i zielony cos jak irish mniejwiecej😉)
ivett, super krój!
Likier, pad jak ES  😲 identyko! jakie ma wypełnienie? czym jest podszyty?
Robione przez Mame, bo ja nie umiem 😀
Mam wlasnie maxa es plum wlasnie i dorwałam taka alcantare u nas w hurtowni i wyglada identyko wiec chyba swojego es sprzedam i zostawie sobie ten 😀  👍

wypelnienie 1,5 cm gąbka tapicerska, od wew. ten akurat ma bawelne, ale wlasnie szukam czegos podobnego do tych es i anky
ajć ivett  😜 piękne piękne piękne!!  :kwiatek:
juz widzę jak mojemu kabanosowi będzie w niej ładnie  😁 💘
Ivett wielbię twój talent!  :kwiatek:
Ja bym tak chciała  🙄
Narazie co mi się udało zrobić to mini woreczek na marchewki,
halter <kantar sznurkowy> i
torbę na odzienie jeździeckie
<czapsy, palcat, rękawiczki, ocieplacz pod kask itd>
Talentu to ja nie mam  😕
Likier bardzo fajny kolorek i ładnie uszyty, miałabym tylko zastrzeżenia co do nierównego pikowania, ale pochwal mamę, jest super  💃
ola8719.... jak wy robicie takie cuda?
skad bierzecie ,,materiały"? skóre błyskotki?
Ja już od dłuuuugiego czasu nosze sie ze zrobieniem naczulka. Mam ładny lancuszek, ale skory i czasu brak.
Chyba go wkoncu oddam do rymarza, bo watpie rzebym w najlizszym czasie miala kiedy sie w to bawic...
Owijki tez mialam zrobic, moze w weekand sie za to zabiore...
Skóre dostałam od cioci bo ona szyje rzeczy ze skór, a łańcuszek kupiłam w sklepie ze sztuczną bizuterią za 30 zł 😀
Możesz też użyć skóry z paska zwykłego 🙂
ola po pierwsze edycja postów bo beda krzyczec 😉
czyli to byl w pierwotnej wersji naszyjnik?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się