Forum konie »

DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

wer raczej nie 🙂 nie sa cieżkie
deborah, dziękuję za radę, będę próbować🙂

ann miło się czyta, ale trzeba dążyć do lepszego wykonania, hihi, mam jeszcze 16 sztuk do uszycia więc jest na czym ćwiczyć😉
[quote author=Ollala🙂 link=topic=88.msg481731#msg481731 date=1265919164]
A ja dzielnie czekam na moje cacko od escady  😀

i ja 🙂
[/quote]

ja też  😀

Wrzućcie zdjęcia albo ty, Escada, wrzuć, bo coś się kiepsko reklamujesz  🤬
Hypnotize dochodzą do ciebie moje pw? W sumie już nieaktualne, bo o ten czaprak fioletowy w kratę 😉 (wysłałam tez wiadomość nie na mail)
Jest możliwość zamówienia czapraka? Interesowałaby mnie dwa pasiaki. Ale to dopiero za jakiś czas, pewnie.
Sorry za of :kwiatek:
Hypnotize, a sprzedajesz ty, czy mama? 😎 🤣
b. fajne szmatki- pierwsza niebieska i krata super rudemu pasuje.
Czaprak mamy Hypnotize też kupiłam, a co! Trzeba wspierać lokalną produkcję  😁
helcia - hypnotize jest w warszawie i ma ograniczony dostęp do neta także wybacz jej brak odpowiedzi 😉
Myślę, że to nie miejsce na dyskusje typowo ogłoszeniowe.
Dzionka jakbym zaczęła się jeszcze dodatkowo reklamować to nie miałabym kiedy do stajni pojechać, tylko przy maszynie od rana do nocy 😉 ale obiecuję wstawić fotki zamówień z tego miesiąca, bo kolory są przeróżne,ich połączenia też 😉
voltopirki, mam pytanie. gdzie mogłabym dostać karabińczyk na rolce, taniej niż w okserze?  👀
wujek google mnie nie kocha, szukam, szukam i nic. w sklepie w mojej małej mieścinie nie znalazłam, sprowadzić też mi nie chcą - nie mają skąd.  🙄

mówię o czymś takim:

(zdjęcie właśnie z oksera)
Bee sklepy żeglarskie- to mini bloczek  z przelotką - więc spokojnie mając karabińczyk możesz kupić bloczek (jak zdejmiesz przelotkę to montujesz karabińczyk i voila)
o, dziękuję. potrzebowałam takiej fachowej nazwy  😁  :kwiatek:
Bee., sklepy budowlane np castorama
o, wybadam, wybadam.
dziękuję za cynk.  :kwiatek:

nasze najnowsze dzieło.
na Chorowitka 😉 robione na szybko, ten kuc to tylko model.
rozmiar 75 cm  🤣 widział ktoś takie maleństwo?  🤣
ocieplane na zadzie, sporo czasu poszło na pikowanie, ale mama i 23-letni Łucznik świetnie sobie radzą 😉
Różowa derka na malenstwo po prostu cudowna i widac że bardzo starannie zrobiona.
Pogratulować zdolności manualnych
cudna jest🙂
Co za cudo.. 😵
Padłam poprostu!  👍
Paulinka - boska jest !  👍
Dziękujemy w imieniu mamy  :kwiatek:
Ja tam też jestem pełna podziwu że się udało zrobić, i to tak szybko. i że maszyna dalej dzielnie się trzyma 😉
Wow! derka sbsolutny mistrz!!To polar?? Skąd taki piękny kolor 😜
Taki kolorek bez problemu można dostać na allegro🙂 9 zł/ mb , jest dość duży wybór🙂
Polar z ociepliną.
dzis po południu doszły dwie derki od Ivett 😅
jedna juz na kobyłce- druga czeka na czempionaty

fotki zrobie wieczorkiem w stajni i wstawie bo mi bateria od aparatu padła.

Derki są SUUUUPER 😜 Ivett :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Dwa pierwsze z serii luty 😉 banan/brąz bez paska VS, oraz ujeżdżeniowy grafit/biały/fiolet 🙂

Napiszę to chyba po raz setny. Obłęd  😜 . Już wiem na co zbierać fundusze 😉
A jakie te pady są od wew?? Bawełna czy taka siateczk jak es czy anky??
jest to bawełna, ale w tej serii zmieniłam ją na nieco inną, dużo gładszą, grubszą i nieco elastyczną, łatwiej się szyje i będzie lepsza dla koni wrażliwych 😉
escada

gdzie kupilas ta bawelne pod spod ? 🙂 zaopatrujesz sie w alcantare na allegro ?  😉 😉 😉
escada, ja nie wiem na jaki kolor najpierw zbierać !! 😀
W marcu już napewno pękne i coś zamówie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się