jakiś czas temu zrobiłam taki (wzorując się na tym który kiedyż wstawiłam z zielonymi różyczkami)
dzis zaczne kolejne - krysztalkowe 🙂 mam duuużo kryształków (ciesze sie jak dziecko:P ) derki nie ruszylam oczywiście bo nie było kiedy ;]
a...zamówiłam raz coś dla siebie- koraliki, ale sa mniejsze niż się spodziewalam - na koralne czy bransoletke za małe... no i co? no nie mam wyjścia - będzie naczółek 😀 to nie dlatego że mam zboczenie i manie ilości - los tak chciał!

Widek07, zdjecia w tym pod kolor robilam, ale jeszcze ich nie mam , bo cudzym aparatem ktory się rozladował przy zgrywaniu 🙁 a nic w smoku nie zmieniłam bo nie ma potrzeby :P tylko te paski do mocowania usune bo jednak calkiem pod "normalne" siodła nie pasuje :P
i koń nie czuje w nich moich łydek (daje przez czaprak)... ale nic - przecież to na pokaz a nie na marnowanie na treningi 😉)))
i musze zrobić zdjęcia na jakims siwku - bo gniady ma taki sam kolor (ciemność) i się zlewa - i czaprak i naczółek... szczególnie przy słabym świetle...
edit: te niteczki na zdjęciach to nie nitki wystające z rożnych miejsc tylko kocie kudły 😉))
a krysztalki jeszcze przed ostatecznym doczepieniem - przyklejeniem +żyłka (próbowałam czy można je przyszyć zamiast przyklejać) i się "bujają" - teraz są równiutko 🙂