dzięki dziewczyny, namordowałam się z tym strasznie ale i mi się podoba efekt nie ukrywam hihi 😉
slw95, niestety naczółki jutro jadą do nowego domu, może się te osoby pochwałą jak na koniach leżą 😉
głupia nie zamówiłam i sobie materiałów na taki 🙁 i jeszcze zeszło mi duzo wiecej niż zakładałam... a roboty i czasu że masakra... no ale piękne, jak tylko troche kasy odłożę to pozamawiam i sobie zrobie🙂
teraz bede ten taki z różyczkami tworzyć 😀 w oczekiwaniu na drewienka na koniki (poczta ma tempo ślimaka;/)
KoneKee, niestety nigdzie nie dorwałam - wszystkie są plastikową tandetą jak się dokładniej dopytasz, obejrzysz... ta jest pojedyncza jeszcze ruchoma. ja ją przyklejałam. satyne też - bo na satynie ładniej niż skórze (i też za wąska troche i zabawy bylo dużo - bo szerszych w sklepie zabrakło;/ przy okazji podtrułam sie klejem - w końcu poszła ponad tubka tej żrącej substancji (w oczy szczypało , gardło drapało) na każdy ! no szok...
Widek07 - wiesz, że kara to najtrudniejsza maść do namalowania? 👀
jak tylko przyjda drewienka bede takie robić 😉... ale fryzyjskie kształty ma tylko taki "2d" 😉 biegunowy moze mieć maść tylko fryza bo ksztalty chyba średnio podobne....
aa... poznajesz materiał?
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,764.2340.htmli na tym? do czerwonego smoka będzie pasować? 😉