hej dziewczyny a czy pod spod czapraka nada sie polar? wyjade mi sie ze te czapraki z staliona w amigo sa z polarem pod spodem (nie mam go w domu wiec nie sprawdze...) nie rozpadnie sie? Co sadzicie? napewno jest konikowi milszy niz bawelna czy cos a la. 🙄
polar napewno będzie sie zniekształcał i będą sie wbijały strasznie włosy, mysle, ze 'konikowi' nie zrobi ogromnej różnicy czy to będzie polar czy bawełna
ja kupije w sklepie z tkaninami (np polar na derke czy owijki), a na czapraki takie grubsze materialy i gabke to dziewyczny kupuja w skpiepach tapicerskich. ja ide sie rozeznac w wotrek 😀 ale mysle ze w lumpexie warto zobaczyc, jak sie jest. tak czesto sa materily ale ja nigdy nei zauwazylam nic godnego. na allegro tez warto zerknąc.
Małe pytanie do osób zajmujących się tworzeniem różnych rzeczy w tym przypadku czapraków 😍 Czy byłby ktoś w stanie uszyć mi czaprak drobnopikowany granat z czerwoną lamówką? 😍 😍 😍 Zachorowałam na punkcie tego błachego połączenia.. wszystkie czapraki które są jeszcze dostępne w tych kolorach zazwyczaj mają szerokie pikowanie oraz dodatkową białą lamówkę 🙁 🙁 🙁
A Ktosiowa derka to mi się skojarzyło z 'bądz widoczny na drodze' 😁
parafrazujące "bądź widoczny na krosie,coby karetka łatwo Cię znalazła " 🤣
dostałam już bojowe zadanie szukania bandaży elastycznych na kross w tych dwóch barwach,nauszników i generalnie wszystkiego....wrotki stał się szmatoholikiem 🤔 szkoda tylko,że maść poślizgową mamy niebieską 😕 😉
Ktoś, musisz koniecznie wstawić foty na modelu, cudowności 🙂
nieomieszkam...śmiałam się dziś do luzaczki,ze będę już z drogi widziała,czy mój koń tyłek na pastwisku wietrzy 😉