Forum konie »

DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

bazik
Mnie tez wychodza najlepiej w naturalnym swietle, a najlepiej na koniu 😉 Ale jak zrobie jakis czaprak to sie doczekac nie moge zeby go pokazać 😀
ovca pokazuj szybko czapsy  💃
Siwaaa to jest zwykła taśma parciana Zszyta podwójnie żeby wyszły "uszka" na pasek potyliczny i na to po bokach doszyłam taśmę parcianą węższą niż tamta złożoną na pół wzdłuż. I pomiędzy te dwa kawałki wszyłam diamenciki, które dopadłam w pasmanterii  🙂
w końcu udało mi się po dokańczać kilka sztuk ciężki tydzień 👿 całe szczęście już się kończy  😅 mam nadzieję że w następnym będę mogła powrzucać więcej zdjęć narazie korzystam z komputera córki więc  ubogo
Bardzo ładne. Mi się podobały takie nauszniki które jakiś światowy skoczek miał (na Eurosporcie:P), takie zwężane, do nachrapnika, super to wyglądało no i nie powiewało.
A oto mój najnowszy, jeszcze ciepły twór. :P Tym razem szare owijki 😀 (Mają niepoobcinane nitki jeszcze ale muszę się nimi pochwalić bo są szczytem recyklingu) ;D
Zorilla to cię rozczaruje bo to źaden specjalny krój, poprostu lapie się gumką koniec nauszników i przekłada ją przez nachrapnik, nauszniki się naciągają w stronę nachrapnika no i nie podwiewają 😉
Tak? Nie jestem rozczarowana  🤣. Ale wyglądały jednak ciut inaczej. Niemniej jednak bardzo fajnie  😉
dariamajka, sama zaplatałaś tą linkę do uwiązu?
🙂  dora123  -śliczne nauszniki takie równiutkie i staranne  🙂
dzięki dziewczyny za miłe słowa staram się aby były idealne niestety te zdięcia  👿 często nie oddają rzeczywistości niestety porządny aparat jest jak narazie poza moim zasięgiem  😕
kilka świerzynek ode mnie 🙂

piękne czapraki (pady) derka też super fajnie dobrane kolory
orzechowy padzik  😍
dzięki 🙂

a ja głupia nie wiedziałam jak nazwać ten kolor
Ja nie chcę się znów przechwalać nabytkiem od ivett, ale się pochwalę. Otóż jest to przefantastyczna czekoladowa dera z piękną grubą malinową lamówką, wstawię zdjęcia juz na koniu w pełnej krasie, bo jak robię teraz w domu komórką to kiepsko wychodzą.  😅
Ivett piękne są😀 Po ile je mniej więcej sprzedajesz, bo na stronie nie ma cen? 🙂
hanoverka proszę jak najszybciej wstawić fotki na koniu bo inaczej  🤬
dziewczyny, od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i nie mogę wyjść z podziwu!! Wasze czapraki, pady, derki - jak ze sklepu, a czasami o niebo lepiej! 🙂 Podziwiam ogromnie! Może sama w końcu za maszynę złapię, poczytam dokładnie Wasze rady w wątku i coś dziubniemy dla Trolla.. 🙂 wstyd, żeby umieć dla siebie uszyć coś czasami, a dla konia, to już nie...  😡
jeszcze raz pokłon dla Waszych zdolności🙂 👍
Ivet- orzechowy pad jest IDEALNY. Anka nic ładnego w tym sezonie nie wypuściła. Chyba się zaraz skuszę na zamówienie u Ciebie. Uwaga....nadchodzę.  😀
Ivett piękne są😀 Po ile je mniej więcej sprzedajesz, bo na stronie nie ma cen? 🙂

pw

Ivet- orzechowy pad jest IDEALNY. Anka nic ładnego w tym sezonie nie wypuściła. Chyba się zaraz skuszę na zamówienie u Ciebie. Uwaga....nadchodzę.  😀

już się boję 🙂

Z ostatnich sztuk mam jeszcze taki:

To ja też dołączę  do grona wielbicieli pracy Ivett - nasza boska derka  :kwiatek:

ivett padzik ala NAKY zarąbisty!!!! masz dziewczyno talent!!!!!
A czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jak samemu zrobić np. czambon ? Ile jest potrzebnych m linki nylonowej gumowej (bo chyba taka potrzebna) ?  :kwiatek:
Niah niah, orzechowy i żółty są moje 🏇
Dostałam przed chwilą fotki psiaka w mojej derce i nie mogłam się powstrzymać, żeby się nie pochwalić  😉

ivett JESTEŚ NIESAMOWITA!!!!!  :kwiatek:
czapraki-    😍 😍 😍 😍 😍
derka końska  💃
derka psia  😵 😵 😵 😵 😵 😵

dzięki  😉
ivett, zdradź proszę czy nabywca seledynowej derki dla psa to nie przypadkiem Damian? 😀
Ivett, cudeńka 😍 Gdyby nie to że mój psiur złamał łapkę to pewnie już by miał derkę od ciebie bo chciałam zamawiać 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się