Forum konie »

DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

nie mogę odkopać wykroju derki z wymiarami, ktoś (deb?) go tu kiedyś wrzucał. HELP  🙇
mógłby ktoś mi podać stronę Ivett?  🙇 🙇
ma ją w avatarze pod tym przyciskiem www  🙂
Martuha, ze 100 lat temu wrzucałam takie coś:

😂 😂 teraz widzę to trochę inaczej 😉 długość materiału na derkę 145 to minimum 3 metry.
Mój wakacyjny pad na modelu - w końcu się doczekałam 😀 Błyszczał na MPMK-A  😅
fot. Patrycja Przyborowska
deborah, dzięki  :kwiatek:
a jaka jest długość (wysokość) derki na klacie? tak mniej więcej
Zorilla profesjonalnie się prezentuje 🙂 A wiesz może co za ochraniacze ma koń na tym zdjęciu?
Martuha, przy jakim rozmiarze?
135-145
Owijki pod kolor czapraka i podkładki 🙂

kurde jakbym miała kucyka to też bym produkowała co chwile coś - jak dla lalek w dzieciństwie 😀
a tak poważnie to sie tak zbeiram, zbieram i zebrac nie moge ;/ jakiś cud że chociaż choinkę ubrałam ! ale...obraz namalowałam - mały bo maly ale zawsze cos! ;D
uszyłam dziś sylwestrową derkę zimową. zdjęć jeszcze nie ma bo premiera 6 stycznia ale obiecuję że będą bo jest piękna 🙂
perłowo fioletowa+ srebrna. Jak dokończę kaptur pokaże całość 🙂
deb tak sie nie robi 😀iabeł:
nie da sie wczesniej zdj? bo nie powiem polaczenie kolorkow  😜
sama żałuję że nie zrobiłam choćby zdjęcia leżącej na stole 😉 ale spieszyłam się bardzo i jakoś tak wyszło
już tupię nogami żeby jutro pojechać do firmy i ją dokończyć. ale nie wiem co B. na to 😉
Ja się pochwalę moim wyrobem 😎

Nauszniki  do ESKADRONa NAVY , miała być do białego jeszcze dorobiona limonkowa lamówka, lecz wełny brak  😡 .
(eskadron navy, z kolekcji navy-green 2010) .

liest123, bardzo ładne choc wolałabym żeby biała lamówka była trochę bardziej wyrazista 🙂
ekuss piękne te owijki 😍
obiecane fotki

te plamy na derce to krople wody bo na dworze padał deszcz.. Widać że materiał nie przyjmuje wody ;]
zdjęcia z lampą nie do końca oddają perłowy połysk i kolor materiału..

TOTALnie zajebiste! 😅
strasznie mi się to połączenie kolorów podoba!
Deb jest doskonała' 😍
deborah

oddawać nam derke to nasze kolorki ♥
cudna jest ahhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to jest naprawdę ładna derka 🙂
dziękuję Wam. jestem z niej bardzo dumna 🙂 mam nadzieję ze koń dla którego przeznaczona będzie mój  🤔wirek:
deborah, naprawdę śliczna 🙂
Burza, dzięki 🙂
ładna, zgrabna i jak widać funkcjonalna  😍
Sliczna i pelen profi...
tunrida, materiał jest naprawdę rewelacyjny... i impregnat nie spiera się. nie trzeba ich jakoś specjalnie prać 🙂

crazy,  :kwiatek:
Świetna derka --tylko pozazdrościć 😉

Deborah  a  jak nazywa sie ten materiał --jak taki rewelacyjny-- czy to jest ta słynna panama?
Hana, tajemnica handlowa 🙂 ale to nie panama .. Panama jest cienka, i swojego czasu można ją było kupić w polimeksie za 1,99 za metr.  Ten materiał jest przynajmniej  10x droższy. Marzyłoby mi sie żeby był w cenie Panamy 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się