kurde jakbym miała kucyka to też bym produkowała co chwile coś - jak dla lalek w dzieciństwie 😀 a tak poważnie to sie tak zbeiram, zbieram i zebrac nie moge ;/ jakiś cud że chociaż choinkę ubrałam ! ale...obraz namalowałam - mały bo maly ale zawsze cos! ;D
uszyłam dziś sylwestrową derkę zimową. zdjęć jeszcze nie ma bo premiera 6 stycznia ale obiecuję że będą bo jest piękna 🙂 perłowo fioletowa+ srebrna. Jak dokończę kaptur pokaże całość 🙂
sama żałuję że nie zrobiłam choćby zdjęcia leżącej na stole 😉 ale spieszyłam się bardzo i jakoś tak wyszło już tupię nogami żeby jutro pojechać do firmy i ją dokończyć. ale nie wiem co B. na to 😉
Nauszniki do ESKADRONa NAVY , miała być do białego jeszcze dorobiona limonkowa lamówka, lecz wełny brak 😡 . (eskadron navy, z kolekcji navy-green 2010) .
te plamy na derce to krople wody bo na dworze padał deszcz.. Widać że materiał nie przyjmuje wody ;] zdjęcia z lampą nie do końca oddają perłowy połysk i kolor materiału..
Hana, tajemnica handlowa 🙂 ale to nie panama .. Panama jest cienka, i swojego czasu można ją było kupić w polimeksie za 1,99 za metr. Ten materiał jest przynajmniej 10x droższy. Marzyłoby mi sie żeby był w cenie Panamy 😉