Dziewczyny może ktoś z was wie gdzie mogę dostać nie dużo skóry? Takiej 'ogłowiowej' ale też takiej żeby można było ją wszyć na zalee, pod łydkę. Bogdan jakieś źródło resztek? Chodzi o czarną (najlepiej) tak 50cm x 50cm :kwiatek: :kwiatek:
Widarkowa, obłedne są te pady! takie oryginalne, na jakis pokaz dla PRE albo Fryza to jakies marzenie po prostu!
fantastyczne prace! bardzo staranne i niespotykane. wątpię, żeby sie sprawdzily tak na codzien, ale ja np chetnie bym na rudym widziala cos takiego, lubię szalenstwo, a tu jest fajne, bo z gustem i starannością. masz więcej??
tajnaa- to było jak ją kupiłam. Ona stała 2 miesiące na pastwisku i poprzedni właściciel nie pofatygował się by jej podkowy ściągnąć,więc była jedna masakra. Więc była biotyna,pasza, jakieś smary i DOBRY kowal (mistrz Islandii w podkuwaniu 😀 Ostatnio wygrał) i naprawdę zrobił świetną robotę. Na początku to nie wiedziałam co robić,ale kowal zna się na rzeczy,podkuł jak należy i kopytka zdrowsze już są 🙂 Jeśli chcesz mogę zrobić aktualne zdjęcia.
Czy znalazła by się dobra duszyczka, która uszyłaby mi półderke do jazdy bez wycięcia na siodło. Od góry byłby ortalion a od spodu polar. Bardzo marzy mi się taka derka. Przesyłam linka do wzoru półderki - http://www.amigo-konie.pl/622.html
Widarkowa, obłedne są te pady! takie oryginalne, na jakis pokaz dla PRE albo Fryza to jakies marzenie po prostu!
fantastyczne prace! bardzo staranne i niespotykane. wątpię, żeby sie sprawdzily tak na codzien, ale ja np chetnie bym na rudym widziala cos takiego, lubię szalenstwo, a tu jest fajne, bo z gustem i starannością. masz więcej??
Mam jeszcze jeden w zieleń , srebro z czarnym , jaskółka , ale boję się wstawić bo dostane 🤬 na co dzień sprawdza się świetnie , bo jest gruby i bardzo mocny .
Widek07 Mnie też się Twoje prace podobają jednak nie są stworzone na mojego konia. I mała sugestia, nie dostaniesz 🤬 jeśli nie będziesz się ogłaszać w nieodpowiednich tematach. 😉
Czy znalazła by się dobra duszyczka, która uszyłaby mi półderke do jazdy bez wycięcia na siodło. Od góry byłby ortalion a od spodu polar. Bardzo marzy mi się taka derka. Przesyłam linka do wzoru półderki - http://www.amigo-konie.pl/622.html
Ale ta derka z linka ma przecież normalne wycięcie na siodło 😉 Zresztą jak chcesz zakładać derkę bez wycięcia na osiodłanego konia?
dziękuje 🙂 trochę krzywo ale byłam w takim szale twórczym, że zauważyłam dopiero teraz 😉
jest jeszcze prototyp derki na specjalne zamówienie. póki co zdjęcie tylko robocze z przymiarki ale obiecuję lepsze po zakończeniu fazy projektowej i testów 🙂
Derka pod siodło jak sama nazwa wskazuje nie ma dziury na siodło.... Prawdopodobnie ma szlufkę na popręg, małą dziurę. Ale nie sądzę żeby ktoś Ci ją uszył za mniej niż te 110zł.
Martuha, póki co to czapraki szyte na cavaliadę. czy wejdą do seryjnej produkcji nie wiem. czasami tworzę do szafy a czasami coś spodoba się na tyle, że wrzucam na stronę 🙂 nad kolekcją będę myślała od stycznia 🙂
Zorilla, przyjzyj sie fragmentowi przy tylnym leku- jak najbardziej ta derka MA dziure na siodlo, a nie zadna dziure na popreg. kazda polderka treningowa po dobrym zapieciu tak wyglada.