Tak odnośnie derek polarowych Ja ostatnio znalazłam w Ikei pledy za 10 zł (wymiary 170x150 bodajże) o kolorach zielony (żywy), czerwony, złamana biel i czarny Kupiłam dwa, zrobiłam przeszycie na łopatce, podszyłam futerkiem na klatce piersiowej oraz przy kłębie, zrobiłam jakieś tam zapięcie z przodu i pod ogonem i wyszła profesjonalna derka polarowa za 20 zł 😀
Tomku_J gdybyś był skłonny napisać poradnik dot ewentualnych napraw samochodu, wymiany uszczelek bądź też naprawy odbiorników radiowo- telewizyjnych prawdopodobnie zyskałabym nowe pasje🙂 winszuje :kwiatek:
Hej ivett ta Twoja hafciarka haftuje tylko napisy czy to co jej zadasz np jakiś o motyw koński -, czy wyhaftuje tez na czapraku czy tylko na cieńkich materiałach ?
z motywami też sobie poradzi. Jeśli chodzi o czapraki to jeszcze nie wiem czy da się na gotowmy czapraku coś wyhaftować, ale napewno można haftować przed pozszywaniem czapraka.
A do czego są te agrafki? W ogóle nie wyobrażam sobie zastosowania i zapięcia(?).
Nie sądzę żeby farbowanie było dobrym planem. Musiałą byś mieć WIELKI gar i gotowanie takich różnych tkanin w 100st. nie będzie raczej super pomysłem. Może się potopić, pokurczyć etc. Chyba że spryskać farbą w puszczę jak Deco Color ale to raczej ozdobnie i krótkotrwale.
A ja mam stajnię Ogromnie Ekskluzywną 😁 i właśnie taka torba się tam sprawdzi. Jak powieszę na boks, to nie omieszkam się pochwalić jeszcze raz jak ślicznie wygląda na boksie.