hehehe 😉 przerzucacie się z produkcji czaprakow DIY na źrebaki DIY ? 👍 😂 jeden warunek! skrót imienia musi brzmieć DIY! jak bedą wam wychodzić tak jak sprzet który robicie, to chętnie po małego DIY sie zgłosze 🤣
ale w tym wypadku zrebol by musial byc Do It By Your Men :P zeby było DIY 😉 a nie made by normalny konski seks 😉
oj bo te konie takie są niedopieszczone zawsze. ruda jak jej dawałam jablko lekko zachecajac do ukłonienia się, się troszkę zgieła i jak chlupnęło 👀 ...
ale swoja drogą to emeryty są najlepszymi modelami 😀
Isabelle to taka linka gumowa jak w oryginalnych czambonach... kupiłam ją w agromie . jak na razie się nie rozwiązała 😉 myślałam też zyby tata takimi blaszkami zacisnął jak niektóre uwiązy tak mają..
Isabelle to taka linka gumowa jak w oryginalnych czambonach... kupiłam ją w agromie . jak na razie się nie rozwiązała 😉 myślałam też zyby tata takimi blaszkami zacisnął jak niektóre uwiązy tak mają..
w oryginalnym czambonie nie ma grama gumy.
to o czym mówisz to są "gumy" po prostu 🙂
a linka gumowa, to najpeweniej obleczona ogkragła guma, i ona ma czasem w zwyczaju sie rozwiazywac, bo guma sprezynuje 😉 ale jesli sie nie rozwiazuje, to super 😉
Hypnotize czaprak jest elegancki..a kasztan... 😍 Jeżeli chodzi o źrebaczki DIY to pragnę przypomnieć,że to ja jestem specjalistką od takowych ;P ale jakby był taki kasztanek.....i dużo wełnianych kasztanków sprzedane to bym się nie wahała i brała 🙂
Isabelle nie wiem, nie znam się na tym co to dokładnie może być, a sklepowy czambon może ze dwa razy miałam w ręku i się tak jemu nie przyglądałam za specjalnie... ale w każdym razie upodabnia się do oryginału 🙂 i działa
Nie, miałam iść do sklepu ale chyba odpuszcze tylko poprostu zamowie. Nie mam porównania a naprawde wszystko bedzie lepsze.... A jeszcze rok temu szyłam na 90 letnim gritznerze na pedał nożny 🤣 🤣
40 min?! Z wykrojeniem i wszystkim?? Jak tak to gratuluje 6biegu 😉
Zorilla Tak z wkrojeniem. Ale ja juz to mam na parwde obcykane i ten czaprak mi sie na parwde przyjemnie szyło. Czasami taki sam szyje 2h albo dłuzej, bo mi nic nie wychodzi 😉