korsik, pad śliczny, oczywiście. Ale cenowo to pojechałaś na całej linii 🤔
trochę dziwne dla mnie to co piszesz. Bardzo dużo roboty jest przy takim padzie. Usiądź, uszyj i zobacz czy sprzedasz taniej. Materiały, wysyłki a nawet naprawy i przeglądy maszyny- to też kosztuje. Dla mnie uszycie takiego padu, to nie godzina czy dwie
Ivett, świetne derki, widać, ze naprawde fajnie leżą i rewelacyjnie wyglądają!
dla mnie to jest dziwne. Zajmujesz się czymś zupełnie nieprofesjonalnie, od bardzo niedawna i już sprzedajesz swoje usługi w cenach konkurencyjnych dla dużych firm.
Mamy wolny rynek. Kto chce- ten kupi. Nie wiem w czym problem. Nawet jakby sprzedawała po 500 złotych jeden pad, to byłaby tylko i wyłącznie jej sprawa.
mam sprzedać za mniej niż uszyłam tylko dla tego zeby cena nie była konkurencyjna dla dużysz firm?
duze firmy kupują materiały hurtem i mniej to kosztuje. Ja nie kupuje hurtem. Skoro juz uszyłam i wyszedł całkiem spoko to mam go sprzedać za pół darmo?
Jeśli nikt nie kupi to obniże cene, ale to chyba moja sprawa za ile wystawiam.
zaczęło się personalnie, fajne argumenty - tak, mam cały czas okres 🙄
Strzyga może w sumie masz rację, coś w tym jest 😉
dla mnie jest to jest po prostu dziwne. Zero gwarancji jakości, pewności, brak profesjonalności i cena z nieba. Nie składa mi się to w kupę, mam chyba prawo wyrazić opinię? No, dzięki za taką możliwość.
Poszłam do ogłoszeń spodziewając się zobaczyć cenę rzędu 200zł 😉 a tu całkiem miła cena za bardzo starannie wykonany pad. Niebo lepiej od co po niektórych i dla mnie dalej w dobrej cenie. O czym tu dyskutować?
ale popruł się tylko dlatego, ze tam było pikowanie, które wyszło krzywe i chciałam je poprawić i wyprułam, wtedy też popruł się materiał, zdaje się ze to pisałam 😉