szkoda że są tam pytania o zawody które JA organizowałam i nie mam jak odpowiedzieć bo nie organizowałam. No i jak napiszę że nie angażowałam sponsorów to jak mam odpowiedzieć na pytanie "Co zwykle było główną korzyścią dla sponsora?" 👀
szkoda że są tam pytania o zawody które JA organizowałam i nie mam jak odpowiedzieć bo nie organizowałam. No i jak napiszę że nie angażowałam sponsorów to jak mam odpowiedzieć na pytanie "Co zwykle było główną korzyścią dla sponsora?" 👀
Ja napisałam dokładnie to, co powiedziałaś w tej rameczce obok 😉
a ja nie lubie uzupelniac ankiet bo zawsze mi coś nie pasuje.. w tej tez brakuje ladu i skladu.. raz o imprezach raz o zawodach... a impreza to tez zawody, ale zawody to nie zamiennik slowa impreza - impreza to szersze pojecie..., raz ogolnie do koniarzy a raz jakby tylko do organizatorow... pytanie jaka pelnisz funkcje w osrodku (a nei jest skierowana do pracownikow/wlascieli, a odp "klient" brak...) a potem ile os. zatrudniasz.... no jak pracownik ma zatrudniac? chyba powino byc "ilu pracuje w "twoim" osrodku..." i co to za ankieta gdzie jest "obowiazkowa jest odp. X" no kurcze...
ale uzupelniilam... kilka poprawek i bylaby naprawde jedna z lepszych jakie widzialam 🙂