galopada- z mlp to on na bank jest najlepsiejszy 😍 no ciasteczko jak nic! ja mam nadzieje, ze po ZT trafi w porzadne,sportowe lapki, ktore go dalej wypromuja-bo takie konie warto :kwiatek:
Ktoś coś wie ? Ktoś jest w Bogusłąwicach. Słyszałam, że dziś w hali tropikalne temperatury. Bardzo bym się chciała wybrać jutro, ale jeszcze nie jestem pewna czy się uda.
galopada ciesz sie, bo Jusi ma w tym momencie wieksze szanse🙂 niestety pogoda nie ulatwiala pokazanie sie niektorym koniom🙁, ale z tego co uslyszalam to PZHK wyciagnal wnioski z listu w SK w sprawie zeszlorocznych kwalifikacji😉
ja też 🙂 bardzo ciekawa jestem 🙂 Czy Acapulco się zakwalifikował? żałuję ze nie pojechałam, ale podjęłam decyzję że Clever nie jedzie i pewnie bym żałowała gdyby okazało się ze ma szanse..
deborah Nic straconego 😉 Za rok też kwalifikacje są 😎 Ja nie dotarłam, jestem szalenie ciekawa, wydaje mi się, że faraa jest i robi zdjecia. Mam nadzieję, że się nimi podzieli 😜
Debroah Acapulco odrzucili po pierwszym dniu. Musze powiedzieć że niektóre konie powalały z nóg. Byłam pierwszy raz w Bogusławicach ale bardzo mi się podobało, ludzie i atmosfera- świetnie spędziłam tam czas 🙂 Małopolaki były słabe moim zdaniem, na płycie zrobił wrażenie Justus, zaprezentował się na prawdę super 🙂
Justus - 80 pkt. Haltbar - nie Agat - 78 Edonis - nie Simba - nie Gepard - nie Juran - nie Libretto - nie Mahomet - nie Esparto - nie Junat - nie Rodman - nie Korynt - nie Ontario - nie Infiniti - 79 ( był w rezerwie i nie wiem co dalej ) Magnus - S - 79 pkt. Tenaks - nie Borneo - nie Davidoff BH - nie Madżil - 83 pkt. Wicord - 78 pkt. Iton - nie Cardamon - 81 pkt. 🙂 Parys - 78 pkt. Goethe - nie Ewerest - nie Emar - nie Nostradamus nie Alpaczino - nie Tores - nie Korleone - 79 pkt. Cosmic... - nie Odczepsie - nie Lancelot - nie Acapulco - nie Czardasz - 83 pkt. Eliot - nie Design - 78 pkt. Lunatic - 78 pkt. Kenzo L - 79 pkt. Carpacio - nie Bolivar L - 78 pkt. Erasmus H - nie Dom Perignon - nie Bonjour Baloubet - 79 pkt. Arriba Z - 78 pkt.
jeden kon nie przeszedł próby pod siodłem. 4 wyleciały na skokach.