Korsik b. fajne zdjęcie... BTW jak ja bym chciała, żeby mój koń stanął do fotki sam i to jeszcze na trawie.
trochę trudne to bylo bo co chwilę schylała się zeby skubać trawę 😉 ale co do samego stania to stoi grzecznie, mogę ją zostawić na nieogrodzonym placy i iść do stajni jak czegoś zapomniałam ;p
Ciska- niestety cotton wine ma już inny dom i trochę żałuję 🤔wirek: I cały czas się zastanawiam nad impulsem sky- jakoś do końca to nie mój kolor chyba 🤔
Na wyprzedaży na allegro. Poza tym jeden za 179 zł bodajże z "Końskiego świata" w promocji. Tak więc ta kolekcja powstała w bardzo miły dla mojej kieszeni sposób😉 A proste, bo przez moją ciążę (rok) leżały płasko na szafie i tak im się jakoś polepszyło pod ciężarem.
Oprócz polopadu cała kolekcja Fango/Walnut/Sky kupiona używana od Zen. Zresztą staram się kupować przede wszystkim używane, żeby nie przepłacać
oooo kurde 😲 masz racje byłam pewna ze BrillIant 😵
poprawione, ale po raz kolejny bardzo proszę o podawanie kolekcji, szczególnie wtedy, kiedy mogą być wątpliwości :kwiatek: ja chcialam prosic o poprawke ten petrol http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/28/592#i jest z kolekcji turkis a nie schoko :kwiatek:
korsik chyba bez niecałych 2 złotych kosztowal 200zł na przecenach