Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Ja się ostatnio boję z tym rozmiarem zdjęć, że znów jakieś ostrzeżenie dostane 😉 może być tak?
W linku można nawet bardzo duże fotki wstawiać . Naprawdę robiłyście to zdjęcie na takiej niskiej rozdzielczości ? Bo jak się Forte obetnie i Cb powiększy to znowu straci na jakości.  Wychodzi tak
http://img709.imageshack.us/i/41165427.jpg/
A w wyższej rozdzielczości było by wyraźniejsze

Kowusiasta, ile razy jeszcze o to zapytasz? Ostatnio wrzucaniem zdjęć zajmuje się quanta, więc jak się tu pojawi, to na pewno zdecyduje, które zdjęcie wrzucić.

🙇 Wiedziałam, że w końcu ktoś się zdenerwuje 😀, ale usłyszałam tylko jedną odpowiedź więc bardzo przepraszam już nie będę. Wiem już :kwiatek: kto wstawia fotki i na razie nie będę się tu udzielać, dopóki nie upoluję jakiejś szmatki  💃
Trolinka skorzystałam z uprzejmości znajomej która zrobiła nam zdjęcie, nie ma sprawy, postaram się o lepsze i wtedy wstawię 😉
Libelko, Alice zapisałam sobie wasze zdjęcia i zaraz spróbuje je trochę podostrzyć, bo są super i byłoby bardzo fajnie, jakby zaistniały w szmatoholikach 🙂 🙂 🙂
Libella Jak to się stało że na fotce Libelka jest większy od kasztana?  🤔
Libelko, Alice zapisałam sobie wasze zdjęcia i zaraz spróbuje je trochę podostrzyć, bo są super i byłoby bardzo fajnie, jakby zaistniały w szmatoholikach 🙂 🙂 🙂

O, dzięki 😉  :kwiatek:
Ale ja się nie gniewam czy coś 🙂 Fotka bardzo ładna tylko dziwni mnie to że taki mały rozmiar , bo zazwyczaj już się takich nie robi .

Jakbym mogła Cię prosić abyś z moim też coś pokombinowała.
Libelkowa wyszła mi ...no na ostro, za to zdjęcie Alice wyszło chyba bardzo ok 😉

Sierra Mistrzunio 😲 🙇 🙇
Poprawione i jest.
Po wykadrowaniu i zrzuceniu na photobucket'a jakość trochę kuleje, ale kolor jest całkiem nieźle uchwycony, więc same zdecydujcie, czy fotka nadaje się do galerii 😉
ES Stripe-In Plum/Rosado/Rosa

Anky

Eskadron < nie dotarł jeszcze maritim>

Czy może mi ktoś usunąć piach ze szwu na zdjęciu Eskadronów? 🙂
Po tuningu wrzucone.

Sierra dziękujemy :kwiatek:
Dramka Libella stała bliżej u i jakoś tak to dziwnie wyszło 😉 żeby było jasne- Libella od Rudego Forty jest z 15cm niższa chyba 😂

To ja jeszcze mogę dorzucić Eskadrona deep blue, wydaje mi się, że trochę lepsze niż to co kiedyś wrzucałam:
Ostatnie.
myślicie ze któres się nadaje?

niestety z lampa:

bez lampy ale kręcący sie, niepozujący:

I jak krowa do dojenia stojący  😉

Brzask ostatnie ma najfajniejsze kolory
Jest.

kary brilliant wine i owijki anky sand
Dawaj większe, aż wstyd się pytać, czy takie chcemy! 😉
Siwy w Anky Navy 🙂
niestety lepszego zdjęcia nie posiadam na razie...

Zairka, zoja - ślicznie 😍
Zairka,

zoja, ale i tak chyba za małe
Jest 🙂

eskadron cotton navy z kolekcji maritim na gniadej. owijki york białe🙂
http://s830.photobucket.com/albums/zz227/luna1995/?action=view&current=DSC_4376c.jpg
nadaje się?
Burza, mam większe, to jest pomniejszone 🙂
wstawić? 🙂
zoja, tak tylko zobacz, poprawiłam Ci tamto, jak umiesz to popraw większe i daj w linku.
Burza - poprawiłam, może być? 😉
Absolutnie nie dam się na to namówić za każdym razem, ale poniżej wstawiam fotkę po tuningu 😁

Siwy i lavender...

Tylko nie wiem co z tym tłem   🙄

Pursat, oooo dziękuje!! Cudnie!! Niestety moja pralka nie ogarnia polopadów przy pierwszych praniach bo pralka mała a pad sztywny 🙁
Alice, boski ten lavender  😲 😍
Siwemu jest cudnie  😜
Alice, a nie mówiłam !! ?? 😀
Plusik.

kantar i uwiaz negro/coriander/wine
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się