W linku można nawet bardzo duże fotki wstawiać . Naprawdę robiłyście to zdjęcie na takiej niskiej rozdzielczości ? Bo jak się Forte obetnie i Cb powiększy to znowu straci na jakości. Wychodzi tak http://img709.imageshack.us/i/41165427.jpg/ A w wyższej rozdzielczości było by wyraźniejsze
Kowusiasta, ile razy jeszcze o to zapytasz? Ostatnio wrzucaniem zdjęć zajmuje się quanta, więc jak się tu pojawi, to na pewno zdecyduje, które zdjęcie wrzucić.
🙇 Wiedziałam, że w końcu ktoś się zdenerwuje 😀, ale usłyszałam tylko jedną odpowiedź więc bardzo przepraszam już nie będę. Wiem już :kwiatek: kto wstawia fotki i na razie nie będę się tu udzielać, dopóki nie upoluję jakiejś szmatki 💃
Libelko, Alice zapisałam sobie wasze zdjęcia i zaraz spróbuje je trochę podostrzyć, bo są super i byłoby bardzo fajnie, jakby zaistniały w szmatoholikach 🙂 🙂 🙂
Libelko, Alice zapisałam sobie wasze zdjęcia i zaraz spróbuje je trochę podostrzyć, bo są super i byłoby bardzo fajnie, jakby zaistniały w szmatoholikach 🙂 🙂 🙂
Jakbym mogła Cię prosić abyś z moim też coś pokombinowała.
Poprawione i jest. Po wykadrowaniu i zrzuceniu na photobucket'a jakość trochę kuleje, ale kolor jest całkiem nieźle uchwycony, więc same zdecydujcie, czy fotka nadaje się do galerii 😉 ES Stripe-In Plum/Rosado/Rosa
Sierra dziękujemy :kwiatek: Dramka Libella stała bliżej u i jakoś tak to dziwnie wyszło 😉 żeby było jasne- Libella od Rudego Forty jest z 15cm niższa chyba 😂
To ja jeszcze mogę dorzucić Eskadrona deep blue, wydaje mi się, że trochę lepsze niż to co kiedyś wrzucałam: