Ja myślę ,że osobno jako 4 link (1.Anky 2.Eskadron 3.Eurostar) . Można nazwać "Kolekcje" użytkowników czy coś tego typu i od razu by się wszystkie fotki wyświetlały na głównej części u góry podpisane kogo to. Burza czekamy 🙂
Ja myslę, że jedną kategorie Kolekcje Voltowiczów czy coś takiego i dodać 🙂 I albo znowu porozdzielać na Anky, Eskadron i ES albo wszystko w kupie podpisane tylko nickiem z re-volty 🙂
Super pomysł. Uwielbiam oglądać takie zdjęcia. Niektóre kolekcje ilościowo powalają. 👍 Ja dobiłam właśnie, tak jak chciałam do siedmiu cottonów, czyli każdy na inny dzień tygodnia, ale przy waszych zbiorach to pikuś. Jak czytam, że ktoś ma 36... O jaaaa. 😜
dopisek: albo np można też zrobić, że jak ktoś ma z jednej kolekcji kantar, kilka czapraków, derke i jeszcze coś to zestawienie na jednym zdjęciu całej kolekcji 🙂 Jak w katalogach 😀iabeł: Pewnie ktośby się znalazł taki co kolekcjonuje jakąś kolekcje. Np Burza Oliva ma dużo. Ja mam z tej kolekcji Pink derke, owijki i 3 czapraki. Na jednym zdjęciu będzie cieszyć oko 😀
Niestety tu za wiele nie uda się uratować, fotka jest bardzo zakompresowana, straszny szum w każdym kanale koloru i jakiekolwiek zmiany dają niestety łaty 🙁 Nie wiem czy wstawiać - jest sporo fotek tego modelu czapraka na stronie i są niezłe. Euro star Cross In - brązowy. Kiepskie kolory, ale innych nie będzie-czaprak sprzedany. Chyba, że ktoś umie z nimi powalczyć.
Odprostowane i wrzucone. Wskazówka dla poprawiających zdjęcia - nie można powiększać fotki. Jeśli cokolwiek przeskalujecie w górę, to utrata jakości będzie ogromna.
Fajny ten pomysł dziewczyny! W takim zdjęciu "grupowym" kolekcji, można zobaczyć też jak się różnią czapraki z poszczególnych kolekcji, a to często bywa przydatne 🙂😉
Wrzucone drugie - po złagodzeniu kontrastu i uspokojeniu za dużej ilości jasnych tonów wyszło fajnie 🙂 Anky Kreta Blue na kasztanie. Nie wiem czy się nadają. 🙄 lub:
Drugie chyba bardziej oddaje kolor, ale jak to z Ankami bywa- zależy od światła
dopisek: albo np można też zrobić, że jak ktoś ma z jednej kolekcji kantar, kilka czapraków, derke i jeszcze coś to zestawienie na jednym zdjęciu całej kolekcji 🙂 Jak w katalogach 😀iabeł:
Już to widzę 👀
No to teraz tylko pozostało jedno (w zasadzie najważniejsze) udać się z petycją do Q. 😎
Zairka brillianta też mam na oku, ale nie przeznam się gdzie 😁 Mam dylemat czo cotton coriander + owijki i brilliant marzipan czy odwrotnie. Cotton marzipan + owijki i brilliant coriander. Bardziej podoba mi się pierwszy zestaw 😜 Ale chyba zaczynam robić off topic. 🚫
Żeby nie było IMO bardzo fajny pomysł, żeby wstawiać zdjęcia kolekcyje. Może jak komuś uda się upolować np. kantar, cotton, brilliant, derkę itd. też wartobyłoby takie zdjęcia wstawiać. Nie tylko porównawcze?
Monny ups. Nie zauważyłam 🤦 😉 Zairka, wiem, że jest w ogłoszeniach, ale nie chce mieć brillianat corriandera i marzipana. Aż takim szmatoholikiem nie jestem 😁 Najpierw Marzipan! 😜 i Cotton coriander plus cała masa innych rzeczy z tej samej kolekcji- jak oczywiście uda mi się gdzieś dorwać. 🤔wirek: i będę spełniona 😁 😉