Dziewczyny, a co Wy na to żeby Euro Stara podzielić na kolekcje? W końcu on też wypuszcza nowe.... A Eskadrona przecież nie dzielimy na modele czapraków. I te "pozostałe" tez najwyższy czas rodzielić. Już jest po kilka zdjęć niektórych modeli.
Nie wiem czy to dobry pomysł , a z Ankami jak dla mnie to już na pewno nie. Nigdy się nie mówi z jakiej kolekcji tylko kolor . Może w ES by jeszcze uszło . Jak dla mnie dobrze jest jak jest .
A ja jestm za podzieleniem i Anky i ES. Spokojnie w ES da się ustalić 3 lata wstecz a inne można zrobić po prostu jako "reszta" jak jest obecnie w Eskadronie.
Za ES jestem za podziałem na kolekcje, a Anky za obecnym podziałem. Wstawianie barw kolekcjami ma sens w ES i Eskadronie -przy kolekcjach, w których ze względu na obecność kolorowych lamówek/wstawek innych barw można łączyć je z innymi barwami z kolekcji ( np. owijki pod kolor lamówki i sporo innych wariantów łączenia). Anki są pozbawione dodatkowych wstawek kolorystycznych, zestawia się je praktycznie tylko z owijkami pod kolor. Nie są to "kolekcje" w rozumieniu takim jak kolekcje ES czy Eskadrona, a jedynie pady w kilku kolorach są razem wypuszczane na rynek ( praktycznie tylko kantary mają podszycie z drugą barwą, no i cichy - ale ubrania to inna historia pod inną galerię). Przepisanie Anek pewnie utrudni dostęp do poszczególnych barw. Np. jak ktoś chce porównać jasne zielenie ( kiwi, pea, grass, wasabi) to mu więcej czasu zajmie znalezienie odpowiedniego podkatalogu. A dziś świetnie się "leci" po nazwach.
Co do ES fajnie by było nadać kategorie szczególnie tam gdzie jest kilka czapraków o jednej barwie. A z technicznych info : Euro Star spring/summer 2008 - seria sportive: ebony-white - kolekcja smaragd-cream-ebony , - kolekcja umber-rose-ebony
Cross inów jeszcze nie było, maxy w 6 barwach (z 2 kolekcji), strip iny były 4 (po dwa na kolekcje). Pipingi, light cordy i kantary wyszły w jakichś dodatkowych barwach (jak coś mogę dokładnie podać )
A ja bym zrobila oddzielną strone dla Euro-Stara - to moja ulubiona firma 😀 tylko nie wiem jak najsensowniej podstrony zrobic: czy podział coś jak w szmatocholikach -stripe in -multistripe - sportive - cros in itd czy moze podział coś jak Dorotheah zaproponowala tylko podzielić na stripy, crossy itd np
Euro Star spring/summer 2008
stripe in cross in .... i oddzielnie standardowe kolory
a tło wycięłam tak sobie, bo się na snowboardzie połamałam i spędziłam tydzień w hotelu nudząc się. 🙄 więc sie bawiłam paintem. 😁 jak tylko odszukam, to wstawie oryginał 😀
edit: mam lepszy pomysł, jako, że tło jest na serio nieciekawe (kawałek boksu, myjka, jakieś rury i nie wiadomo co) jak tylko wrócę do Gdańska zrobię mu jakieś nowe w tym kantarze i wtedy wstawię 🙂 w jakiejś bardziej... odpowiedniej scenerii. 😉