Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

+

eskadron brillant nugat + owijki nugat

Pozwoliłam sobie poprawić kolory, mam nadzieję, że Insanity się nie pogniewa 🙂
jasne, że nie  :kwiatek:
+

stripe in (cośtamcośtam-szmaragd)

aqua-brown

Tym razem ja sobie pozwoliłam pogrzebać przy kolorach, także Forta mam nadzieję, że nie masz mi za złe 😉  :kwiatek:

Sierra, też chciałam się pobawić, ale mój komputer nie chciał pobrać zdjęć  😉
Swoją drogą- Forta, pięknie w tym rudemu  💘
Ślicznie na kasztanie, a jeszcze fajniej by było w białych ochraniaczach 😉)
tzw pomylenie wątku
przepraszam  😀
dzięki Sierra, ja całkiem nieogarnięta w obrabianiu zdjęć jestem  :kwiatek:
mała mi - chyba Ci się wątki pomydliły..  🤔
po pierwsze - nic mi się nie mydli
po drugie, w suie to obojętne gdzie zapytam  🙄, no ale moge skasować, żaden problem..
+

Anky Grey, owijki do kompletu, będzie ok?

Burza  😍 ślicznie, a jaki masz zaciesz na buzi  😉
Nasturcja-Renata, ja ostatnio trzy tygodnie to się tylko śmieję, głaszczę i chwalę na jeździe, my kochamy zimę 🙂

Duże
Jak zawsze 😉 za to ja wszyscy kochaja- za uśmiech :kwiatek:
Burza, moge, moge, moge sie pobawić kolorami?  😍
😀iabeł:
[s]Odkrywam magię programu graficznego  😜[/s]
arivle, szalej do woli, ja mam tylko picture manager więc nie mam pola do popisu 🙂

podoba się? 🙂
mi osobiście , nie  😉
arivle, oj nie, wypaliło mi mózg, trochę spokojniej! 😀
to bawie sie dalej, nudi mis się wiec może stworzę coś ładnego 😉
Mi też nie. Walcz dalej, ale nie przekombinowuj tak.  😉
arvile trochę przedobrzone... I odcień padu się trochę zmienił.
tworzę dalej.

teraz chyba pad zrobił się zimniejszy odrobinę...

Moja ostatnia wesoła twórczość, nie będę zaśmiecać wątku:
->
Przesadzacie z tym kontrastem. Sierra, u mnie Twoje przeróbki wyglądają podobnie jak te arivle. Jakość leci na łeb. 😉

Osobiście podobają mi się "surowe" wersje wstawione przez Fortę i Burzę. Bez żadnych ulepszeń. 🙂
Pursat, może mam inaczej/źle skalibrowany monitor, ale u mnie wyglądają te moje przeróbki normalnie (mam na myśli balans bieli i kolory oddający rzeczywisty odcień) a Forty są u mnie odpowiednio: biele -> błękitne, kolory -> poszarzałe. I co zabawne, nie używałam opcji "kontrastuj", a (piszę z pamięci) "replace -> true colors" czy jakoś tak. W ramach ostatniej dyskusji, że zdjęcie powinny być ostre i najwierniej oddające koloryt 😉

Ale nie będę się upierać, wrzucajcie które uważacie.  :kwiatek:
A mnie się przeróbka Sierry podoba, kolory są wyraźne i wyglądają tak, jakie są w rzeczywistości.
Burza, Obłęd! Wyglądacie super! 100% elegancji! 🙂 🙂
mi przeróbka sierry bardzo się podaba, zdjecie nie są ciemniejsze a wyrażniejsze, lepiej oddają kolory

przy zdjeciach obrabianych przez arivle, zdjecia są już dużo ciemniejsze i tu podoba mi się pierwotna wersja

😉
Moim zdaniem też przeróbka Sierry jest jak najbardziej ok . Ze zdjęć mdłych , zrobiły się przejrzyste i wyraziste . A co do zdjęcia Burzy to hmmm jest jakieś dziwne trudno mi coś z nim zrobić.  W oryginale za różowe jak dla mnie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się