Czy mógłby ktoś wkleić fotki gniadego konia w pomarańczu (obojętnie jakiej firmy) - chodzi mi przede wszystkim o kantar i czaprak 😉 - prześledziłam kilkanaście stron tego wątku i niestety nie znalazłam. Z góry dziękuję.
Burza a mnie żal za d... sciska jak widzę co ja wyprawiałam... Zdjęc trochę jest ale prawda taka ze nie ma czym się szczycic...
A ja mam pytanie co do strony czy pomysł realizacji spalił na panewce? czy ktos się tym fizycznie zajmie? bo ja nie kumam czemu dalej nie ma nowych zdjęc, zwłaszcza ze nowy rok i nowy transfer
Co do transferu to da się znaleźć serwery z sensowna ilością miejsca i transferu, trzeba tylko poszukać. Ja mogę ew postarać sie coś znaleźć wieczorem, a jak sie nie uda to pomyśli sie nad czymś innym😉 jakby co mogę też pomoc w realizacji...
Linka niby tak- ale jak to Cię wczoraj obgadywałyśmy 😎 byłaś pierwszym szmatoholikiem, największym voltowym guru w dziedzinie nowych szmat i trendów kolorystycznych, kiedy my tu zaczynałyśmy pytać o szczotki, ty szalałaś z wiadrami, czaprakami i naczółkami. Aż się łezka kręci w oku! 😀
Anaa ale Fin chodziło o jej liczbę danych do przesłania w abonamencie neta.
A jeśli chodzi o stronkę Szmatoholików to polecam ten serwer: http://www.ziddio.pl/ Brak reklam, brak limitu transferu. A ze starego adresu można zrobić przekierowywanie, ale o tym do Fin już pisałam.
Ledwo ze trzy lata a wydaje się jak z innej epoki, dobrze że mimo wszystko tyle osób jest tu z nami dalej 🙂 ale naprawdę jak sobie przypomnę- na jednym z kompów dalej mam zdjęcia jak zawijasz Holdzie owijki- pamiętam że robiłaś instruktaż dla szczypiorów 😀
Anaa Moje i Czardasza twojego autorstwa feel free to use 😉 Czyli Sky'a, Rosado, jakieś Ankowe pewnie też masz. Inne były już w tym wątku, soł.. take, Lala what U need 😉
Generalnie - krzyczę głośno 🙂 Waszych mam mnóstwo, ale po 1 - jestem po reinstalacji systemu i WSZYSTKO absolutnie mam na niezliczonej ilości DVD, cały backup. Po 2 - szybciej będzie jak każdy znajdzie swoje. Anyway - wymagania co do zdjęć.
1. minimum 640x480 pikseli (jeśli do docięcia to większe) 2. DOBRA jakość. Zły balans bieli (np wszystko przeróżowione albo przeżółcone), pikseloza, ciemne i niewidoczne, pół konia, ucięte nogi/głowy itp DYSKWALIFIKUJĄ fotę. Ja z mojej strony mogę poprawić kontrast, nasycenie kolorów, podciągnąć parametry - ale na syfiastym zdjęciu się nie da. Przykładowo dobre zdjęcia w tym wątku to te Leny, niektóre Laguny, Ritki w Aqua, Mary (chociaż te małe są). Jeśli chcemy zrobić www o ślicznych przedmiotach to niech zdjęcia też będą śliczne. 3. proszę je wstawiać tu. W linkach albo jako obrazki. Nie mówić - bierz moje z ZWK, KR itp, bo pisanie www jest wystarczająco zajmujące żeby jeszcze przeszukiwać wątki 🙂
zaraz wrzucę na serwer puste www to sobie obejrzycie layout 🙂
A ja mam pytanie co do strony czy pomysł realizacji spalił na panewce? czy ktos się tym fizycznie zajmie? bo ja nie kumam czemu dalej nie ma nowych zdjęc, zwłaszcza ze nowy rok i nowy transfer
sznurka - warto pogrzebać, ale z 2 strony warto też pomóc 😉 serwer podrzucony przez deltę jest całkiem spoko oprócz tego, że nie obsługuje ftp (albo ja nie umiem tego znaleźć) i każdy plik trzeba wgrywać na piechotę... to nie jest tak szast prast - pomyślał i się zrobiło 😉 Ok, załóżmy, że wątek ANKowy jest spoko, ale takiego samego o ES i ESK nie ma a nie będę wertować KRM 😉
to co na chwilę obecną udało mi się zrobić - jeszcze bez fot i niestety chwilę to potrwa 😉