Bo pamiętam, że darolga pisała, że nie są to Eskadrony.
Podobnie z Lemonem.
przeztyciacmorz - LamiCell elegance, ale powiem Ci, że nie do końca pasują, są ciuuut jaśniejsze, ale widać tylko w słońcu - na foto wyszły idealnie dopasowane 😉 xxagaxx - to hand-made kupione na starej Volcie od escady bodajże - jeśli chodzi o polar - moje ulubione owijki, są jakościowo super!
quanta - dzięki ślicznie :kwiatek: a nogasy to szczerze - nawet nie zauważyłam 😡 ale nie śmiem narzekać, bo jeszcze my foto-master Jessy się zbuntuje i w ogóle przestanie cykać, a przecie jeszcze x kompletów do obfocenia 😎
Dzionka no pewnie, że wrzucać! 🙂 Po to jest galeria - żeby było dużo ładnych zdjęć różnych koni w różnych kompletach i nie chodzi o to kto pierwszy wrzuci ten lepszy 🙂 Przecież wiele osób po jakimś czasie dopiero kupuje czaprak z jakiejś starszej kolekcji, albo dorabia się porządnych zdjęć.
Dzionka, nada się. To działa na zasadach jak Raven, napisała. 🙂 W zasadzie dzięki temu galeria ma sens. Jak będę zdjęcia banany, to ktoś za jakiś czas, może na ich podstawie zdecydować czy szukać banany dla swego zwierzaka. Inaczej galeria byłaby jedynie zapisem historycznym (odcieni dla karych, kaszt. itp), a nie "żywym" pomocnikiem - wyboru kolekcyjnych staroci. Obecnie właśnie jestem w fazie wyszukiwania samych staroci i galeria fantastycznie mi w tym pomaga.