Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Sierra, zerknij na zdjęcie kolekcji- jest żółtawy, pomarańczowy i brąz 🙂
Musisz mi podesłać, bo nie mam takiego zdjęcia 😉 (poza ty wtedy to nie jest orange, tylko coś z tej kolekcji...kapiszi? :P)

Swoją drogą jaki boski ten dralon w brązach..

To nie ja napisałam, że to pomarańcz 😉
Fantazja, zielonego kupilam kiedys na zawodach przypadkiem bo wpadl mi w oko 😉

Ten pomaranczowy czaprak od poczatku mial taki wlasnie kolor jasno pomaranczowy, nie wyblakl, ani nie spral sie. zeby nie bylo  😉

disco, pieeeeknie gniadulcowi w rozu  😜
Kujka, mrrrau  😍

mysle ze to zdjecie sie nada. szczegolnie ze widac, ze bright red to nie jest taka zwykla czerwien, tylko bardziej malina:
A czy takie zdjęcie zrobione wieczorową porą może być? Mnie osobiście się podoba 🙂, ale nie wiem czy do naszej galerii pasuje?
**Ola**, a bez uciętych kopyt? Bo samo w sobie ok 🙂
A jak dla mnie to zdjecie jest słabe
Severus,i tak lepsze jakościowo niż te które ty wstawiasz. Piszę bez złośliwości.
Mi się wydaje ze trochę cienko widać kolor. Zdjęcia ogólnie fajne ale jak dla mnie ciut za ciemne.
Burza to samo chciałam napisać  😉

Tylko foto małe i traci bardzo na ostrości.
Fakt, pierwsze, które wstawiałam były obrzydliwe, ale te ostatnie chyba nie są takie straszne? Moim zdaniem porównywalne... Każdy ma swoje zdanie, ale np. ja takich zdjęć jak to powyższe w galerii nie chciałabym oglądać. Nie twierdzę, że moje zdjęcia są idealne, wręcz przeciwnie, i nie mam nic przeciwko jak usłyszę "nie", po prostu staram się zrobić lepsze następnym razem. Ale to zdjęcie (i też piszę bez złośliwości, żeby było jasne  😉 ) moim zdaniem do galerii się nie nadaje.
Severus, każde Twoje zdjęcie nadaje się po pierwsze do skadrowania, ustawienia kolorów i skontrastowania.

Zdjęcie **Oli**, wymagało w zasadzie rozjaśnienia.

Ot tak porównanie dla mnie- możesz mieć piękne zdjęcia tylko zacznij je obrabiać podstawowo choćby.
Ok, będę obrabiać. Ja po prostu wstawiam i pytam, czy się nadają. Jak się nie nadają, to nie wpycham na siłę  😉

A to zdjęcie ma prawo mi się nie podobać, i nie chodzi tu o kwestie techniczno-jakościowe
Jasne, że masz prawo, ale uważam, że na szmatoholikach jest troche nieestetycznych i kiepskich zdjęć, a to do nich nie należy.
Moim zdaniem jest takie...na pograniczu. Od biedy mogłoby być, ale wolałabym oglądać w galerii ładniejsze.
Starczyłoby zrobić je w dzień i może wybrać troszkę ładniejsze tło. Teraz z racji pory roku o zieleń trudno, więc tym bardziej tło powinno być starannie dobrane.
Zapytałam czy to zdjęcie nadaje się do galerii, bo miałam obiekcje między innymi do tego, że może być za ciemne. Burza jeszcze zwróciła uwagę na coś na co ja początkowo nie, a mianowicie na obcięte kopyta i z tym też się zgodzę, bo rzeczywiście wygląda to nieestetycznie.
Servus piszesz trochę tak jakbym się na siłę wpychała z tym zdjęciem, a przecież ten wątek jest właśnie od tego, żeby zdjęcia selekcjonować, jedne idą do galerii drugie nie i w czym problem? Mam dużo ładnych zdjęć na szmatoholikach jak i było kilka takich, które się nie spodobały i nie zostały tam pokazane i wszystko jest tak jak być powinno 😉 

edit: literówka
Przepraszam, nie miałam ciebie na myśli, tak wyszło  🙇

edit - dopisuję bo na telefonie mi się nie mieściło: mam problemy z komunikacją interpersonalną i często mi się zdarza kogoś nieświadomie urazić, więc jeszcze raz przepraszam  😉
Ja też wolałabym oglądać ładniejsze , ale można wstawić i jeśli Oli uda się zrobić ładniejsze to najwyżej się podmieni . Gdybym wstawiała tu zdjęcie to chciałabym aby było ładne i fajnie się prezentowało 🙂 mam nadzieję , że uda mi się już niedługo takie zrobić . Aha i wstawiając gorsze zdjęcie liczyłabym się z sprzeciwem i nawet gdyby dodano je do galerii to starałabym się zrobi w przyszłości ładne i zamienić
**Ola**, a co to za kolor i kolekcja?
egui-theme pad w kolorze błękitnym na moim karym mam nadzieje ze sie nada
rymsia, ale to galeria Eskadronów, Euro Starów i Anky
🤦 no to sorki
rymsia, możesz te zdjęcia wkleić w Końskiej Rewii Mody
Trolinka - zgadzam się w 100% 🙂
a swoja drogą , fatalnie osiodłany koń
Dziewczyny powiedziały, że się nada tylko rozjaśnić.
Może mógłby ktoś ?  :kwiatek:
bo ja obecnie nie mam takich możliwości...

Na szybko 😉 Jak ktoś ma coś lepszego, to bardzo proszę 😉

Tymczasem:

ps. to zdjęcie ma bardzo, bardzo małą rozdzielczość. Oryginał też jest taki malutki?
Ja mam takie foto ... ale właśnie bardzo mała rozdzielczość jest ;/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się