Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Wrzucone obydwie 🙂

Coriander

duże

I Lemon-olive.

duże

Dziękuje M4jek za odplamianie! 😀
Lemon-olive jest obłędna! szkoda że nigdzie nie mogę takiej znaleźć XL  🙁
disco, patrząc po tym jak się układają wszystkie w romby, to chyba też mnie czeka XL w przyszłości, bo opinają się dość konkretnie w klacie 😉
Burza dereczka śliczna 🙂 nawet jak na opinające L  :kwiatek:
Burza w lemon-olive wygląda bosko 😜
...w ogóle Twój koń to urodzony model, na każdym zdjeciu look w strone aparatu hehe
Medziiik, dziękuje 🙂

silverstar, przyznam, że nie narzekam, nie musiał fotograf skakać i klaskać 😉
Burza a nie lepiej do krawcowej zanieść żeby Ci trochę otwór powiększyła?? Bo 165 to mu będzie z tyłu wisieć.
xxagaxx, w sensie wycięcie na szyję? Że ja na to nie wpadłam 😵, na dniach pogadam za ile i jak 😉
Dokładnie burza 🙂 Bo derka układa sie idealnie, tyle że Twoje konisko ma za grubą szyję i za grubą klate jak do niej. Jakby trochę mu poszerzyć to wcięcie to pewnie nie byłaby z przodu opięta.
Trzeba spróbować 🙂
Dobra, mały update. Pierwsze, ponieważ trwają dyskusje, dołączyło do niezidentyfikowanych. Zielone jako zidentyfikowane w swojej kolekcji 🙂

hmm to ja juz nie wiem  🤔
mam jeszcze fotki na innej siwej kobylce tego samego kompletu, moze tutaj bedzie lepiej widac :

no i to jest chyba olive, ale tez pewnosci nie mam  😉

edit- jednak pomaranczowy to schoko-orange zima 2005, a zielony to summergreen
avero_2, olive na pewno nie,  edit- to summergreen.
A to nie flax i lind?
dla mnie to lind  😉

pierwsze zdjecie bardzo ładne  🙂
Nawet mi do głowy nie przyszło, że to może być coś nowego, lol 😀
Burza lemon-olive to imo kolor nr 1 dla Pioruna! wygląda w tym połączeniu pięknie 😀
Edytka, aii cieszę się, że nie myślę tak jako jedyna 😀
juz naprawde nie wiem, ale zasugerowalam sie tym zdjeciem i dlatego pomyslalam ,ze to moze byc olive 😉
avero_2, a kiedy kupiłaś te kompleciki? ta zieleń to chyba summergreen
Fantazja, ten pomaranczowy kupilam na targach w Poznaniu jakies 2/3 lata temu, a zielony cotton byl kupiony pozniej. Niestety nie potrafie wskazac dokladnie kiedy to bylo. Znawczynie tematu niech okresla jakie to kolekcje  😀
avero_2 Jeśli ten zielony ma granatową lamówkę, to jest to summergreen, jeśli oliwkową z jasnozielonym to hellgrun, a jeśli oliwkową z żółtym to lind. 😉
Mówiłam, że summergreen! 😀
disco, cudnie!
Burza, mówiłaś mówiłas  😀 a co to za żółte może być?
Orange z schoko-orange, zima 2005. Przeglądam te fotki zdjęć kolekcji co Caroline wstawiła i tak na oko-to.
Burza, mówiłaś mówiłas  😀 a co to za żółte może być?

to nie jest zolte, tylko pomaranczowe!  🏇

Burza jednak wie najlepiej  😉
avero_2, aaa sorki  😉 zazdroszczę tego zielonego  😜
Macie załączniki 🙂 coś poplątałam
Tyle że pomarańcz z kolekcji schoko/orange wygląda tak:

Więc na moje oko, to to nie może być ta kolekcja :>

edit: i dalej uważam że to grau-orange, ale nie kinder/junge tylko zwykła, z tej kolekcji co ex Burzowy a obecny dralon Nirv
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się