Dzięki Burza :kwiatek: a pomyśleć, że jakiś czas temu chciałam romby sprzedać 😀, ale na nowo ją polubiłam jak dostałam polopad coriander 😁 przynajmniej jeden "komplety komplet" 😁
ad padów Jarpolu - macałam 🙂 Materiał wierzchni całkiem fajny - pod spodem zwykła bawełna (ja lubię siateczkę, ale skoro jak pisze Lostak bdb odprowadza pot to jest to kwestia drugorzędna). To co mnie sie osobiście nie podoba to wykrój, a może hm... wykończenie? Anyway - boczna krawędź zamiast być prosta jest o taka: ( ( ( w mniejszej skali oczywiście... mnie - jako totalnego estetycznego czepiacza wizualnego to niestety drażni 😉 Ale ja jestem zboczona estetycznie ;] nie wiem czego to kwestia - może grubości lamówki, może procesu szycia - no idea...
Ja od tygodnia jestem zachwycona padem Euroriding, który wypełnienie ma kołderkowe jak Tattiniak, którego kiedyś miałam- tylko jest większy i równiej wypchany- super, polecam.
ja wlasnie jak go pomacałam i wspomniałam tatinaka pozbyłam się jeszcze poki nowy z metkami niestety wg mnie nędznej jakości był, po Euroridingu spodziewałam się "więcej"
a co do padów Jarpola, ja mam taki w kratę - nia ma go "oficjalnie" i jest mega zajeniscie uszyty wlasnie dlatego że sztywny nie wiem jak inne, poczekam na nową kolekcję i wyrobię sobie zdanie
A ja bym jeszcze obstawiałam Poly Pady przed ankami ale tam kolorystyka żadna
A gdyby anky oceniac po fotce zairki to bym za darmo nie chciala niestety 🙄
sznurka, tattiniak był jakiś krótki, źle wypchany.. nie cieszył mnie. Polopady super, ale nitki lecą, brudzą się szybciej niż inne pady. Ale to nie aż takie wady żeby go nie mieć 😀
Pierwsze z poprawionymi kolorami, na drugim jak dla mnie się za dużo dzieje w tle.
Rude w Pea - wybierzcie, które lepsze 😉
Sewerusie xP Kiedy byłaś nad łąkami? ja tam już nie jeżdżę ale jetam zaczynałam i jeździląm przez 4 lata 🙂😉 Jak tam u p.Leszka i p. Iwonki? A najważniajsze co u Draceny? Po zdjęciach widzę że ładnie chodzi na hakamore czy na czym tam na niej jeździsz ;P Załączam zdjęcie mojej Logiki, to głównie przez nią się "przeprowadziliśmy" Piszcie jak wam się podobają 🙂
moja tez dlatego w przyszlym tygodniu leci w swiat ja chyba jednak lubie takie hmm ostrzejsze kolory anek, i tak jak u Burzy podobaja mi sie na Piorku takie stonowane i jej kolekcja jest boska tak moje ulubione to cobalt, banana, purple i jak bym dorwala to alt rosa, sunshine i przedewszytskim seagren 😜
sznurka mam takie samo zdanie,ale dzieki temu ze ja jakis czas mialam stwierdzilam ze juz nei chce pebble wiec na dobre mi to wyszlo b nie musialam kupowac zeby sie przekonac 😁 zostala ci jakas anka? do kogo poleciał straw? 👀
Heh, a mi nie przeszkadza to, że pół volty ma pady Anky, bo w mojej stajni nie ma nikt i chyba problemem mogło by być, gdyby każdy w stajni miał takie same pad... tylko dlatego, ze moglby podmieniac 😀😀