Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Dzięki Burza :kwiatek:
a pomyśleć, że jakiś czas temu chciałam romby sprzedać 😀, ale na nowo ją polubiłam jak dostałam polopad coriander 😁 przynajmniej jeden "komplety komplet" 😁
No a fotki w zestawie gdzie?
no właśnie miałam zrobić, ale już się ciemno niestety zrobiło;/
Nie wiem, czy tą fotę wrzucać, jest naprawdę malutka, ciemna, koń ma przycięte kopyta 🙁

eskadron petrol
może teraz lepsze

Wrzucone, ale pozwoliłam sobie trochę zliftować te zmarchy, taki mały photoshopowy botoks, bo naprawdę pad wygląda, jakby wiele przeszedł...

angelika ładne ale małe :kwiatek:

ANKY Khaki kary

aniaaa, co to za stajnia taka śliczna? 🙂

ad padów Jarpolu - macałam 🙂 Materiał wierzchni całkiem fajny - pod spodem zwykła bawełna (ja lubię siateczkę, ale skoro jak pisze Lostak bdb odprowadza pot to jest to kwestia drugorzędna).
To co mnie sie osobiście nie podoba to wykrój, a może hm... wykończenie? Anyway - boczna krawędź zamiast być prosta jest o taka:
(
(
(
w mniejszej skali oczywiście... mnie - jako totalnego estetycznego czepiacza wizualnego to niestety drażni 😉 Ale ja jestem zboczona estetycznie ;]
nie wiem czego to kwestia - może grubości lamówki, może procesu szycia - no idea...
Anaa coś mi się wydaje, że ta stajnia w fot Ani to Czernidła. Ale mogę się mylić 😉
Si, to Czernidła.
Wrzucone.

Derka eskadron-wine ale tak fachowo to nie wiem jak się nazywa😉 Niestety kantar nie pod kolor:P

aniaaa Bossko 😍
silverstar, piękna!
a ja mam takie pytanko dało by radę podmienić fote Anky Rose od Quanty na tą np.http://re-volta.pl/galeria/foto/933 ? oczywiście jeśli się zgodzi .

Quanta kocham  twojego kucyka <3
silverstar pięknie, myślałam ze to zdjęcie katalogowe.
Ja od tygodnia jestem zachwycona padem Euroriding, który wypełnienie ma kołderkowe jak Tattiniak, którego kiedyś miałam- tylko jest większy i równiej wypchany- super, polecam.

ja wlasnie jak go pomacałam i wspomniałam tatinaka pozbyłam się jeszcze poki nowy z metkami
niestety wg mnie nędznej jakości był, po Euroridingu spodziewałam się "więcej"

a co do padów Jarpola, ja mam taki w kratę - nia ma go "oficjalnie" i jest mega zajeniscie uszyty wlasnie dlatego że sztywny
nie wiem jak inne, poczekam na nową kolekcję i wyrobię sobie zdanie

A ja bym jeszcze obstawiałam Poly Pady przed ankami
ale tam kolorystyka żadna

A gdyby anky oceniac po fotce zairki to bym za darmo nie chciala niestety 🙄

Zgadzam się w 100%...
a ja mam takie pytanko dało by radę podmienić fote Anky Rose od Quanty na tą np.http://re-volta.pl/galeria/foto/933 ? oczywiście jeśli się zgodzi .

Quanta kocham  twojego kucyka <3

To to nie było by lepsiejsze? 🙂
http://re-volta.pl/galeria/foto/936
[quote author=sznurka link=topic=878.msg441633#msg441633 date=1263572177]

Zgadzam się w 100%...
[/quote]
na szczescie na innych zdjeciach widac ze anky sa wiecej warte 😉
sznurka a twoj khaki u ciebie czy w swiecie?
silverstar pięknie, myślałam ze to zdjęcie katalogowe.

dokładnie! w pierwszej chwili zastanawiałam się po co ktoś wkleił zdjęcie z katalogu do tego wątku 😜
Burza,Iskrzaczek,Fin dzięki dziewczyny 😉 Jednak dobry fotograf robi swoje hehe
sznurka, tattiniak był jakiś krótki, źle wypchany.. nie cieszył mnie.
Polopady super, ale nitki lecą, brudzą się szybciej niż inne pady. Ale to nie aż takie wady żeby go nie mieć 😀
Pierwsze z poprawionymi kolorami, na drugim jak dla mnie się za dużo dzieje w tle.

Rude w Pea - wybierzcie, które lepsze  😉

Sewerusie xP Kiedy byłaś nad łąkami? ja tam już nie jeżdżę ale jetam zaczynałam i jeździląm przez 4 lata 🙂😉 Jak tam u p.Leszka i p. Iwonki? A najważniajsze co u Draceny? Po zdjęciach widzę że ładnie chodzi na hakamore czy na czym tam na niej jeździsz ;P Załączam zdjęcie mojej Logiki, to głównie przez nią się "przeprowadziliśmy" Piszcie jak wam się podobają 🙂
Zairka, w swiecie juz dawno dawno

był moją najmniej ulubioną anką
Darseys Love
nie ten wątek  😁
Silver, to zdjęcie jest BOOOOOOOOOOSKIE, Ania ma meeeega talent 🙂
Zairka, w swiecie juz dawno dawno

był moją najmniej ulubioną anką

moja tez dlatego w przyszlym tygodniu leci w swiat
ja chyba jednak lubie takie hmm ostrzejsze kolory anek, i tak jak u Burzy podobaja mi sie na Piorku takie stonowane i jej kolekcja jest boska tak moje ulubione to cobalt, banana, purple i jak bym dorwala to alt rosa, sunshine i przedewszytskim seagren 😜
Zairka, bo khaki taka nijaka jest, jak i bylo cofee
sznurka mam takie samo zdanie,ale dzieki temu ze ja jakis czas mialam stwierdzilam ze juz nei chce pebble wiec na dobre mi to wyszlo b nie musialam kupowac zeby sie przekonac 😁
zostala ci jakas anka? do kogo poleciał straw? 👀
Zairka, sprzedałam wszystkie, budynio ma straw

przejadły mi się, nie lubię miec tego co poł volty😀
Heh, a mi nie przeszkadza to, że pół volty ma pady Anky, bo w mojej stajni nie ma nikt i chyba problemem mogło by być, gdyby każdy w stajni miał takie same pad... tylko dlatego, ze moglby podmieniac 😀😀
u mnie w stajni z tych 3 glownych szmatoholiczyc firm oprocz mnie jest tylko jeden ES LC rozowy-zreszta moj ex 😁
Wrzucone drugie, pierwsze nieostre.

Eskadron PINK 🙂 Kobyłka się kreciła i foty takie sobie  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się