Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Dralon Royalblue-Marine z 2007 na karym 🙂

Jeśli się nada bo aparat dość słaby, ES Piping kolor jest dla mnie zagadką/edit- link

BurzaA to nie jest czasem mousse/burnt orange?
asds, orange na bank ale kolor podstawowy to jakaś zgnilizna brązowawo zielona, możliwe 🙂
Grom w kantarze z kolekcji Navy- Green 2010 🙂
Dralon Aubergine-Violet z wiosny 2011 na karym:

Kantar z Bloom 2010

ANKY Wheat (trochę słabe to zdjęcie i nie od strony znaczka niestety 🙁 )

🙂
Nie byłoby większego tego zdjęcia? Ma mocno do poprawy kolory (jest za zielone i za ciemne), na oryginale dało by się pracować jakoś sensownie.
Mam nadzieję, że się nada  :kwiatek:

Gniada w cottonie i owijkach yellow z kolekcji mint/teak/white (lato 2012).

link do dużego: http://hawana.muzy.com/post/182728399
ANKY Butterscotch

Eskadron Lightblue z Navy-Green jesień/zima 2010

Eskadron beige z Royal-Navy wiosna/lato 2011

ANKY Wheat - wstawiam 2 bo nie wiem, które lepsze 😉

Może coś się nada 😀
aniazabinska, no zdjęcia fajne, komplety super, ale czemu do jasnej anielki te konie stoją jak słonie na piłce? A już siwek to jakaś totalna masakra. Może trzeba zmienić kowala? Albo ustawić je inaczej... Moim zdaniem takie zdjęcia się nie nadają, mnie aż boli jak na nie patrzę, mimo, że jakościowo są super.

PS: śliczny srokaty.
Konie nie są moje, były tylko "pożyczone" do zdjęć 🙂
Faktycznie wcześniej nie zwróciłam uwagi na to...  Tam jest minimalnie pod górkę więc może dlatego tak stoją :p
Niestety póki co nie będę miała okazji zrobienia nowych więc najwyżej się fotki na szmato nie znajdą ; )
Może Quanta wrzuci, mnie boli w oczy, ale ja żadna wyrocznia. Natomiast jak już mówiła, same zdjęcia bardzo fajne.

empty, mnie dużo rzeczy też w oczy kłuje, np. siwek ze zdjęć powyżej jest strasznie chudy, aż przykro patrzeć 🙁 Ale jest i dużo zdjęć w galerii z nie do końca dopasowanym siodłem, albo koni źle jeżdżonych, pod słabymi jeźdźcami, krzywymi, z przeciągniętym wędzidłem, nie na pomocach etc. etc. Albo się bawimy na luzie w ładne szmatki, albo zamieniamy stronę na kolekcję ideałów i żaden koń w nieprawidłowej kondycji, ze źle robionymi kopytami, pod jeźdźcem innym niż zawodowy nie powinien się w niej znaleźć. Na dzień dobry powinnam powywalać 3.4 moich własnych zdjęć 🙂 Musi być jakaś zdroworozsądkowa granica.
Dzięki 🙂 po prostu następnym razem zwrócę na to uwagę
Kantar Jesień/Zima 2012 kolor taupe/winterred 😉
Eskadron cotton winterred na siwym (taupe/walnut/winterred)

WIĘKSZE: KLIK

lub takie:

WIĘKSZE: KLIK
MA może ktoś zdjęcia padów Dl[b] eskadrona, pod siodłami [b]wszechstronnymi  ??  😀 🙄
Jak najbardziej wrzucę, ale - wcale takie duże nie są te zdjęcia, na tych 840 pikseli bardzo widać kompresję i poleciały po jakości, no i poproszę bez ozdoby w postaci maila autora, bo nałoży się na to znak wodny galerii i będzie bałagan. W szmatoholikach nie umieszczam zdjęć z info o fotografach, bo to nie portfolio, tylko kolekcja szmat.

Młody w Eskadronie Cotton Exlusive Pepper 🙂
Mam tylko w skoku, ale któreś na pewno się nada 🙂
to:

DUŻE
lub to

DUŻE

:kwiatek:
nici 2004 🙂

Proszę, nie rób mi tego... Zdjęcie ma chyba minus 8 dioptrii, a jeździec po dekapitacji. 🙁
Eskadron Nici cream jesień/zima 2012 😀
Może się przyda,
od lewej - Winterred(walnut/taupe/winterred),Fuchsia(bloom),Raspberry exclusive,Pink exclusive, Lavender exclusive, Navy(royal/navy),Petrol(choco/petrol), Atlantic green exclusive, Green(navy/green), Sand (aubergine/violet/sand), brillant Beluga(beluga/flax)

WIĘKSZE:
oraz w zbliżeniu:

WIĘKSZE:

WIĘKSZE:

WIĘKSZE:
Anky Navy + ochraniacze BR

DUŻE:

Komplet Euro-Star Excellent Umbra

DUŻE:
Proszę o zamianę z tym zdjęciem: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/143/3079#i

DUŻE:
Proszę o zamianę z tym: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/143/3078#i

Eskadron Brillant Winter Red

DUŻE:
Mam jeszcze nieśmiertelne ANKY coffee, ale chyba poprzednie są lepsze.

DUŻE
Derka eskadron dralon lavender/stone i kantar anky purple z uwiązem.
Prosiłabym o podmianę to   🙂
I koniecznie chodzi mi o podmianę, nie wstawienie jako drugie  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
zalcia97, mi osobiście bardziej podoba się to pierwsze 🙂

Impuls Nugat na gniadym

Duże
gabb. ale musi być podmiana, inaczej musiałabym prosić o usunięcie pierwszego 🙂
gniada w Euro Star Excellent S kolor grey melange (czaprak i owijki)
Pierwsze, bo jakoś strasznie sympatycznie na nim koń wygląda, odbiłam tylko fotkę, żeby logo wypadło na pustej trawce, a nie na nogach konia.

Dralon Black/Silver/Copper na karym, dwa do wyboru 🙂

Nie wiem, czy się nadadzą - Anky Chocolate i dralon Schoko-orange na karym:

Livia super fotki ,zawłaszcza ta ostatnia.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się