czemu dostałam ostrzeżenie? Edit:ok,juz wiem. tylko fajnie yb było gdyby można było usuwac poprzednie posty bo ja tego całego edytowania nie ogarniam :/
kantar aqua (kolekcja aqua/teak/mint) cotton bronze (kolekcja burgundy/navy/bronze) i kantar z kolekcji - nie wiedziałam, które się bardziej nada więc wstawiam dwa do wyboru :kwiatek: komplet anky grass
a ten raspberry idzie bardziej w taką prawdziwą fuksję? Na zdjęciu wygląda na przyjemny kolor, a w zdjęciach katalogowych to taki neonowy róż. Mam cottona berry i podobnego koloru już bym nie chciała, ale jeżeli ten raspberry z NG jest mniej fuksjowaty to wpisuję go sobie na listę must have 🙂
z pół odcienia ciemniejszy niż na zdjęciu ale nie daje aż tak po oczach jak na zdjęciach katalogowych a jeśli chcesz bardziej stonowany to może w kolorze petrol też świetnie się prezentuje pykne dziś może zdjęcie to wstawie wieczorkiem
Ochy wybacz mi proszę - chopk i🙂. To wspaniale,że Ci się podoba. Moich opinii nawet nie czytaj - wyznaję zasadę, jak coś widać bardziej niż konia - do kosza🙂 Klaczki zacne.
Zairka, lepsze na foty będzie jakieś neutralne tło, ten bordowo-czerowny tynk strasznie przyćmiewa modela z pierwszego planuWrzucam oczywiście, ale mieliście już lepsze zdjęcia. 🙁 Siwy w Anky Olympia Blue + owijki Eskadron nici Kobalt wieksze
derka polarowa Chili z Martim: bicolor z Taupe/ Walnut/ Winterred derka polarowa Taupe z Taupe/ Walnut/ Winterred http://img819.imageshack. us/img819/2249/dsc7181i.jpg i Winterred z Taupe/ Walnut/ Winterred