Zapewne tak, w nazwach jest sporo błędów:-) Ciska to kolekcja zima 05/06 Idę dalej: Lato 2005: pink-brown błękit-brown Zima 2004/2005: Nici: granat z błękitem
co do kolorów to wg mnie od razu widoczne - jest szybciej i mniej glupiego klikania. i mogłyby być tak jak na tej holenderskiej oprócz segregacji kolekcjami/kolorami kolekcje poszczególnych użytkowników. tylko też ograniczmy się do Anky/eskadron/eurostar? caroline - thx 🙂
Ja tak co do strony 😉 Prv to tylko alias, czyli krótszy adres strony - a nie serwer 😉 Jeśli chodzi o dobre serwery to polecam cba.pl bo mają dużo miejsca więc można dużo rzeczy nawciskać. Chyba dają 1 GB. Ma się też swoją bazę MySQL, jeśli ktoś się zna to fajna sprawa. Z innych dobra jest też osemka.pl także do wyboru.
a, i jeszcze jeden postulat ode mnie dot. strony - niech wszystkie zdjęcia mają ten sam rozmiar (przynajmniej jeden z wymiarów, bo zależy jaki format zdjęć) - np szerokość 800 albo 640 dla poziomych, a dla pionowych np 600 albo 480. fin - fajnie by było gdyby fotki otwierały się tak jak na wielu stronach w osobnej 'ramce' tak jak np tu: to się chyba zwie lightbox, ale nie pamiętam ;-P http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/
Burza, Sznurka, Sierrka, Koniczka, Anaa, Ciska i reszta (przepraszam za określenie :icon_redface🙂 mogę wziąć wasze zdjęcia padów z tematu o produktach Anky?
KuCuNiO ty masz dużo Eskadronów i Anek - prześlesz mi na maila fotki?
Wszystkich zachęcam do wysyłania zdjęć (T&N Twoje dostałam, są wstawione :kwiatek🙂 na mój mail, strona jeszcze dzisiaj będzie w sieci 😀