Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

wrzucaj tu 😀
no to prosze  😀

z reguly w linkach zdjęć są nazwy kolekcji
Zapewne tak, w nazwach jest sporo błędów:-)
Ciska to kolekcja zima 05/06
Idę dalej:
Lato 2005:
pink-brown
błękit-brown
Zima 2004/2005:
Nici: granat z błękitem

to ja mam z tej co na fotkach z postu Caroline są na jednej 3 kolekcje  nici + 2
Wszystko będzie jak chcecie tylko odpowiedzcie mi na 2 pytania:

Jaką wybieramy nazwę
i serwer dla strony?

Czy poszczególne kolory w kolekcjach Eskadrona mają być od początku widoczne czy po kliknięciu jak na stronie próbnej?

Możecie już wysyłać zdjęcia: finowa@gmail.com

Teraz przez jakieś dwie godziny nie będzie mnie na forum, więc nie będę odpowiadać w dyskusji.
Moim zdaniem po kliknięciu. Będzie większy porządek i łatwiej się odnaleźć.
to też jest jakaś kolekcja tylko która? nawet mam ten kantar, to na 99% 'rocznik' 2005

masz odp:
Po kliknięciu 😉

może nazwa powinna nawiązywać do wątku: końska rewia, lub coś w ten deseń? 🙂
Anky, niestety mam tylko te ostatnie kolekcje.

poprzednie, ''wymieszane''
ja proponuje szmatoholicy.pl 😉

co do kolorów to wg mnie od razu widoczne - jest szybciej i mniej glupiego klikania.
i mogłyby być tak jak na tej holenderskiej oprócz segregacji kolekcjami/kolorami kolekcje poszczególnych użytkowników. tylko też ograniczmy się do Anky/eskadron/eurostar?
caroline - thx 🙂
a ja mam uwage bo juz jakas chryja na forum była by nie wrzucac cudzych zdjęc
wydzieliłam i nadałam tytuł zaproponowany przez caro i proszę, bądźcie ostrożni w używaniem nieswoich zdjęć / a.
Ja tak co do strony 😉 Prv to tylko alias, czyli krótszy adres strony - a nie serwer 😉 Jeśli chodzi o dobre serwery to polecam cba.pl bo mają dużo miejsca więc można dużo rzeczy nawciskać. Chyba dają 1 GB. Ma się też swoją bazę MySQL, jeśli ktoś się zna to fajna sprawa. Z innych dobra jest też osemka.pl także do wyboru.
Szmatoholicy, to zdecydowanie świetny adres 🙂
a, i jeszcze jeden postulat ode mnie dot. strony - niech wszystkie zdjęcia mają ten sam rozmiar (przynajmniej jeden z wymiarów, bo zależy jaki format zdjęć) - np szerokość 800 albo 640 dla poziomych, a dla pionowych np 600 albo 480.
fin - fajnie by było gdyby fotki otwierały się tak jak na wielu stronach w osobnej 'ramce' tak jak np tu: to się chyba zwie lightbox, ale nie pamiętam ;-P
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/
Burza, Sznurka, Sierrka, Koniczka, Anaa, Ciska i reszta (przepraszam za określenie  :icon_redface🙂 mogę wziąć wasze zdjęcia padów z tematu o produktach Anky?

KuCuNiO ty masz dużo Eskadronów i Anek - prześlesz mi na maila fotki?

Wszystkich zachęcam do wysyłania zdjęć (T&N Twoje dostałam, są wstawione  :kwiatek🙂 na mój mail, strona jeszcze dzisiaj będzie w sieci  😀
Anky mam niezbyt dużo, ale zaraz poprzesyłam fotki:-)
Fin  oczywiscie  mozesz , ja Ci dosle to wybierzesz najlepsze  😉
Jasne, ja jak wrócę do domu, to też coś fajnego doślę 🙂
Mnie szmaciarstwo trochę śmieszy ale dla kolekcji Nici moglabym zabić  😍
zdjęcia samych padów tez się zaliczają ??
Fin bierz śmiało 🙂
fin oczywiscie!
ja zrobie jakies nowe foto w padzie anky jak zaczne wsiadac  🤔 (błoto...)
Świetny pomysł a ja mam jedno pytanie :
dajemy zdjęcia samych czapraków, z jazdy - pod jeźdźcem, czy takie 'modelowe' samego konia ze sprzętem ?
http://szmatoholicy.za.pl/ tyle zrobiłam, tło nie działa, ale postaram sie to za jakiś czas poprawić. Zdjęcia też w najbliższym czasie wgram...
fin - moje anki (oprócz czerwonego pożyczonego od Koniczki na session) 🙂 zaraz wrzuce eskadrony

anky sand  😍 owije waldhausen

anky banana ochraniacze eskadron

anky aqua light (?) owijki eskadron petrol

anky red, owijki waldhausen
Służę fotkami kolekcji Eskadrona "luzem" i na koniach (moje foty więc problemu z umieszczeniem nie będzie).

Poza tym też czapraki innych firm
czy był w ogole pink?
bo ja mam pad rose
brakuje mi straw, khaki
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się