Dziękuję wszystkim 🙂 Chciałam zobaczyć co wgl o tym myślicie 🙂 Postaram się o lepsze 🙂 Pierwszy raz coś tu wstawiałam i sama byłam przekonana że są lipne ale zawsze warto spróbować 🙂
juliadna, 😀 aaa tak, tak 🙂 Zyje, zyje, w sumie zyjemy 😀 Ostatnio bylam za bardzo pochlonieta treningami :P A co gorsza, nie mam juz czaprakow do obfocenia 🙁
juliadna, trzeba ale ostatnio okazuje sie ze zawsze cos jest wazniejsze niz czaprak :P Chociaz, mam jeszcze Anky White do zrobienia (tak mi sie wydaje). Chetnie bym kupila Corala albo Twojego rafblauwa 😀
emptyline, tak to mi sie nigdy nie chce :P Pozatym tez do ladniejszych zdjec potrzeba fajnieszego aparatu niz telefon 🙂
Całkiem spoko fotka. juliadna, no w sumie ma 🙂 moglaby mi pozyczyc. Mam z Anky White takie zdjecie, ale srednio mi sie podoba bo Rivaldo nie chce nawet patrzec na powalajaca wysokosc tych przeszkod 😀 hihi
juliadna, pewnie pomecze 🙂 W sumie chetnie samemu Rivaldowi porobilabym jakies fajne. Zdjecie moze byc. Tylko gdyby nie zamknal oczu. wiecznienakacu zrobila nam fajowe we Wroclawiu ze skokow ale mam czaprak Kieffer'a... On sie raczej tu nie nadaje. Btw, tak galeria o derkach w ogole zyje?