AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 10 stycznia 2012 12:15
Dziewczyny, mogłabym prosić o zmierzenie ( długości po grzbiecie i po lamówce w dół ) czapraka Eskadron Cotton, profil DL - full ? Jeśli, któraś z Was posiada akurat pod ręką :kwiatek: .
A nie byłoby większego zdjęcia? Bo po wykadrowaniu tak, żeby koń był na środku zdjęcia, zostaje mi jakieś 650 pikseli, malutko 🙁 Komplet eskadron green (navy-green)
arabika nie sądzę żeby zdjęcie się nadawało bo jest źle wykadrowane i będzie trzeba je przyciąć (a to zmniejszy rozmiar) i dodatkowo koń jest za mały w całym kadrze oraz znajduje się jakby nieco na drugim planie tego zdjęcia 🙂 brunatna ale cudownie mu w takim klasycznym granacie 💘
armara tak tak, jakość i kolor bardzo fajne 🙂 Mi chodzi o to że koń na tym zdjęciu jest naprawde mały a na większości fot ze szmato zajmuje on prawie cały kadr, choćby jak np tu: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/104/2426#i
Osz kurde, ale poszło po jakości. Dziewczyny nie przesadzajcie, dobra? 😉 Ja się nie zgadzam na poprawkę w tym przypadku. Jak się nie podoba , jest rażąco nie takie, to wolę je usunąć i zapomnieć o sprawie.
arabika, oba zdjęcia fajne. poważam, że oba powinny być w galerii,ponieważ jedno jest w słońcu. ale gdybym musiała wybierać, to wybrałabym to w ruchu 🙂