Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Dziewczyny, mogłabym prosić o zmierzenie ( długości po grzbiecie i po lamówce w dół ) czapraka Eskadron Cotton, profil DL - full ? Jeśli, któraś z Was posiada akurat pod ręką  :kwiatek: .
[quote author=juliadna link=topic=878.msg1253448#msg1253448 date=1326139762]
emptyline troszeczkę Ci się tego nazbierało.

To połowa, jak nie mniej. Ale połączyłyśmy siły z Nadżafową 🙂
[/quote]

ale w stajni kolekcja pokaźnie już wygląda😀 No i mam nadzieję że na resztę szmat też przyjdzie pora;D
🤔trzałka:
Brillant navy z martim na Kucyku 😉.  
Zdjęcie zrobione przez Juliadnę  :kwiatek:

A tu duże foto :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/856ab74c81b4503f.html
A nie byłoby większego zdjęcia? Bo po wykadrowaniu tak, żeby koń był na środku zdjęcia, zostaje mi jakieś 650 pikseli, malutko 🙁
Komplet eskadron green (navy-green)

brunatna, jaki słodki konik! 😍
arabika nie sądzę żeby zdjęcie się nadawało bo jest źle wykadrowane i będzie trzeba je przyciąć (a to zmniejszy rozmiar) i dodatkowo koń jest za mały w całym kadrze oraz znajduje się jakby nieco na drugim planie tego zdjęcia 🙂
brunatna ale cudownie mu w takim klasycznym granacie 💘
Demonowa
Chyba się czepiasz ? Dobrze widać kolor i jakość jest bardzo przyzwoita imo.
Brunatna
Ekstra kuc !!
armara tak tak, jakość i kolor bardzo fajne 🙂 Mi chodzi o to że koń na tym zdjęciu jest naprawde mały a na większości fot ze szmato zajmuje on prawie cały kadr, choćby jak np tu: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/104/2426#i
🤔trzałka:
Kasztan w Anky Wasabi
To ctc na nodze? Przydaloby sie by ktos to usunal w ps-ie ,bedzie lepiej wygladalo.
Arabika, po prostu dodaj większe zdjęcie, bo jest fajne, szkoda żeby nie zostalo dodane 🙂

Kastorkowa, bez przesady moim zdaniem...
edit; usunięte
a tak nawiasem mówiąc przynajmiej u mnie było tak samo bardzo dobrej jakości i przed i po obróbce 🙂
Osz kurde, ale poszło po jakości. Dziewczyny nie przesadzajcie, dobra? 😉 Ja się nie zgadzam na poprawkę w tym przypadku.
Jak się nie podoba , jest rażąco nie takie, to wolę je usunąć i zapomnieć o sprawie.
Ale ja to napisalam tylko jako moje osobiste zdanie bo straszniwe pzykulo moj wzrok. Zdjecie jest bardzo ladne jak i reszta zdjec.
Azubka Mi to nie przeszkadza 😉 piękne zdjęcie  😍
Azbuka tak się pobawiłam , lepiej? Bardziej widać kolorek padu 😎

Dziewczyny, jakoś leci.
Jeśli poprzedniego nie będzie dużego, to to jest oki.

Może to jest lepsze?
Odpada z powodów jak poniżej.
eskadron brillant tofee i owijki anky straw na kasztanie, nada sie? 🙂
arabika, oba zdjęcia fajne. poważam, że oba powinny być w galerii,ponieważ jedno jest w słońcu. ale gdybym musiała wybierać, to wybrałabym to w ruchu 🙂
eskadron brillant tofee i owijki anky straw na kasztanie, nada sie? 🙂

Moim zdaniem nie, chyba, że wstawisz takie z głową.
jak dla mnie bez głowy też się nadaje  😉
zuź, quanta pisała że bezgłowych zdjęć nie wstawia, może dasz radę znaleźć jakieś w całości?
pozatym  jest za male
poza tym samo w sobie jest słabe niestety 🙁 poszukaj innego 🙂
arabika jak dla mnie to drugie nieporównywalnie lepsze 🙂
🤔trzałka:
Nadadzą się? Wolę spytać, bo robione w innym miejscu (moja standardowa miejscówka do zdjęć jest chwilowo niedostępna) 😉

Anky Mocca na karym:

duże

Anky Navy na karym:

duże

edit: mam jeszcze takie Mocca z dziś, może będzie lepsze?

duże 🙂
Livia - moim zdaniem są ok 🙂 Ładnie fryzikowi w mocca !  :kwiatek:
Livia- mocca mega mi się podoba na karym 😉
zalcia, cudna, dziękuję  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się