Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

przepraszam ze pisze to tutaj(może to nienajlepsze miejsce)ale jak sie dodaje swoje zdjęcia na stronę szmatocholików??
Quanta dodaje  😉
To jest chyba najlepsze miejsce do zadawania takich pytań 😉
Zdjęcia dodaje się poprzez wklejanie zdjęć do tego wątku.
Anderia,jett-dzieki
🤔trzałka:
mój gniady zwierz w navy. modelka nie chciała współpracować.

nada się do galerii?
Szarlotka. haha drugie zdjęcie to taki typowy "foch.spadaj, nie chcę zdjęc"  😁
🤔trzałka:

duże: KLIK
Nada się? Kantar green z navy/green i kawałek plandeki navy-green.  😉
Ja mam pytanie [ może nie na temat] : jest temat o produktach eskadrona tak jak produkty ANKY? : )  👀
Nie ma.
A można by było założy? ;p
A po co? Jest już Końska Rewia Mody.
Livia no a czemu nie?? Skoro Anka ma swój?
Z tego, co pamietam, Anki mają swój wątek bo to nie tylko pady, ale też i ubrania, ogłowia itp, a Eskadrony takiej rozpiętości produktów nie mają i dlatego wątku też nie było sensu tworzyć 🙂
No a eskadrona masz popręgi, ochraniacze... Nie wiem po co w ogóle są te "markowe" wątki, bo KRM według mnie spokojnie wystarcza, ale skoro ktoś chce eskadronowy?

Skończy się pewnie tak jak w Ankowym czyli tak naprawdę powielenie KRM. Bo ile razy się tu temat ogłowi, czy ciuchów pojawił?? Bardzo rzadko.
Skończy się pewnie tak jak w Ankowym czyli tak naprawdę powielenie KRM. 

No to tym bardziej nie ma potrzeby zakładać nowego 😉 I zgadzam się z powyższym, że to mniejsza kopia KRM, ale - jak pisałam, jestem w stanie zrozumieć założenia osobnego tematu.
🤔trzałka:
Ciemnogniada w RipStopie padokowym z Navy/Burgundy/Bronze:

Kantar ok, czaprak trochę słabawy, foto traci na jakości przy poprawieniu kolorów.
kantar Eskadron Burgundy zima 2011/12

[img]http://[/img]

Uploaded with ImageShack.us

i czaprak Eskadron Cotton Burgundy zima 2011/12 (nistety zdjęć czapraka lepszych nie mam póki co)

[img]http://[/img]

Uploaded with ImageShack.us
🤔trzałka:
Moja mała kolekcja. Nada się?
Chili SR, Nightblue SR, Brilliant Lavender, Cotton Pink, Cotton Aburgine, Anky Amber, Anky Jasper, Jarpol Cyprys/Limonka.

Chili faktycznie wyszło ciut malinowo, ale była najbliżej okna i dziwne światło na nią padło...
kasztankaija, dzięki za zdjęcie kantara burgundy. teraz jestem już pewna, że chcę go mieć  🤬

swoją drogą, kiedy ta galeria wreszcie zostanie uzupełniona? jest MASA rzeczy z nowej kolekcji nie dodana. muszę latać po niemieckich forach szukać zdjęć i inspiracji zamiast zajrzeć do szmatu. jeśli quanta nie ma czasu (co jest zrozumiałe) to na pewno jest ktoś kto ma go na tyle, żeby raz na 2 tygodnie wszystko uzupełnić. obsługa takich stron jak szmato nie jest taka trudna 😉
sei jestem za,bo już na prawdę długo czekamy :/
sei, będzie miała Quanta czas to zrobi, robi nam grzeczność robiąc tą galerię więc nie ma się co ciskać, od nie obejrzenia czapraka nikt jeszcze nie umarł.
Ale i tak ostatnimi czasy aktualizacja galerii ruszyła, więc spokojnie, wiadomo że setki zdjęć od razu się nie doda. Quanta to też człowiek  😎
Kasztankaija Kantar śliczny 🙂
Czaprak sam w sobie też fajny, choć ja nie przepadam za czerwieniami na rudych 😉
Burza, ja się nie ciskam to raz. a dwa, że nikt nie umarł, ale po coś jest ta galeria. głównie po to, żeby można było na bieżąco oglądać dostępne w sklepach kolekcje, a oprócz tego móc się zapoznać ze starszymi. dobrze, że grzeczność i doceniam, ale jeżeli się nie ma czasu to może trzeba z czegoś zrezygnować? np. z galerii? i niech zostanie sam wątek.

Anderia, dokładnie tak jak mówisz. dlatego ważna dość jest systematyczność. żeby się nie obudzić z setką zdjęć do dodania tylko dodawać stopniowo po 10/15 na przykład.
kasztankaija, moim zdaniem cotton Burgundy niezbyt się nadaje... w tym fleszu kolor trochę nienaturalnie wyszedł, może masz możliwość zrobienia zdjęcia na zewnątrz, w dziennym świetle? 🙂

Problem galerii był tu już poruszany, nie zaczynajmy znów tego tematu, bo i tak do niczego nie dojdziemy  😵

edit: dopisek
sei, będzie miała Quanta czas to zrobi, robi nam grzeczność robiąc tą galerię więc nie ma się co ciskać, od nie obejrzenia czapraka nikt jeszcze nie umarł.

Tak Burza, grzeczność to była na początku. Teraz, kiedy są inni chętni którzy z CHĘCIĄ będą spełniać tą grzeczność zachowanie Quanty jest  przynajmniej dziwne. Bo zwłaszcza kiedy wychodzą nowe kolekcje, fajnie żeby aktualizacja się pojawiała.
Może niech sama Quanta nam napisze, dlaczego tak, a nie inaczej ?
To poniżej jest gorsze.
Ja bym chyba poprosiła o zamianę [url=http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/33/2055#i]tego zdjęcia[/url], na to umieszczone poniżej.

DUŻE
emptyline, to w galerii jest o wiele lepsze...
Nie wiem co mu z jakością się stało. Jak wolicie, ja proponuje tylko 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się