do szmaciarni się nadają? jak tak to podeśle komuś w dużych formatach bo trzeba przyciąć moje nóżki (ja nie mam na tym kompie nic innego oprócz painta). :kwiatek:
błękity: od lewej: cotton lightblue, brillant aqua, cotton sky, impuls sky, ES ice, Anky sky. (owijki od lewej: fair play granatowe, eskadron brown, eskadron corriander, eskadron sky, zaldi błękitne).

niebieskości: od lewej: anky sky, ES ice, impuls sky, brillant aqua, cotton lightblue, cotton petrol, cotton royal kolekcyjny, cotton royal exclusiv, cotton navy (z 2006roku), cotton deepblue, cotton navy (z j/z 2010/11).

szarości: od lewej: eskadron impuls walnut, cotton moon, impuls negro, brillant negro, cotton stone, Anky graphit.

Zielenie: od lewej: Anky pea, Eskadron cotton green, cotton limette exclusiv, cotton blassgrun, cotton lind, impuls blassgrun.

Brązy: od lewej: nici hazel, Eskadron gold, cotton turf, cotton brown, cotton marone, cotton nougat, impuls nougat, ES strip-in, ES multistripe.

Edit: jeszczez takie: od lewej: cottony stone, pink, lavender, brown, royal (exclusiv), navy (2006), nougat, lind.