Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

+
nada się ?  👀
Mała w padzie ES Check Burberry.  😍

edit : podmianka zdjęcia  😡
Minosia Niejest za dobrze  widoczny pad, po za tym  zdjęcie nie jest wyraźne
pomyliłam zdjęcia  🤦 
już edytuje  🙂
Dla mnie odpada. Kadr tragiczny, zdjęcie poszlachtowane (żaden aparat nie wypuszcza kadrów w takiej proporcji), jeździec bez głowy, koń też powyjeżdżał z kadru. Sam czaprak fajny, ale to za mało.

Będzie lepsze niż poprzednie?  😉
Eskadron Green vs. (jesień zima 2010/11)

(edit:nazwa kolekcji itd 
i zdjęcie 🤦 )

nightmare Fajnie widać kolorek 😀

Minosia To dawaj fotki 🙂
ZairkA rozjasnij je troszke
nightmare   nie  , nie  nadaje się 🙁
kolorek śliczny ,ale zdjęcie słabej jakości
Soczewkova  Gaucho wymiata w tym padzie  😍  😜

a teraz moje zdjęcie się nadaje ??
Lepiej?  :kwiatek:
Minosia Teraz fajne ale wiesz za mało padu widac

nightmare Lepiej 🙂
[[a]]http://cgi.ebay.de/ESKADRON-Halfter-Schiebeschnalle-marone-petrol-Gr-V-/130464033634?pt=Reitzubeh%C3%B6r&hash=item1e60432b62[[a]]
gdzie dostanę dokładnie taki kantar
własnie "czekoladowo-petrol"? w amigo są na ww ale mają dodatkowo "beżowy" pasek
i z dokładnie takimi sprzączkami - czyli z małą iloscią, bez podwójnej regulacji potylicznego i bez regulacji nachrapnika
w rozmiarze 2/cob
Lepiej ...

Ale już teraz chcesz wrzucać takie o foto ? Postraj się o lepsze  , bo przecież w końcu dbamy o to aby galeriia miała fajniejsze i ładniejsze fotki 😀

Lepiej ...

Ale już teraz chcesz wrzucać takie o foto ? Postraj się o lepsze  , bo przecież w końcu dbamy o to aby galeriia miała fajniejsze i ładniejsze fotki 😀

W czwartek postaram się o lepsze,ale,rzadko mam fotografa.  😉 
nightmare odpisz na PW sory za  🚫
o  i super 😀

To sie nie spieszy przecież  🤣
najwyżej postaw konia na "czystym" tle i pstryk - to najłatwiejszy sposów  🏇
No właśnie, jak ktoś ma wątpliwości, czy jego zdjęcie się nadaje, może sobie porównać np. z tą fotką. Przyjemne tło, elegancka kompozycja, koń na środku kadru, rozmiar idealny - to jest fotka na miarę naszej galerii 🙂

Brillant Petrol z kolekcji Petrol/Turkis owije też z tej kolekcji:

super mi się podoba  😍
Wrzucony.
Kantar navy green
Mąka bardzo ładnie  😎
minosia nie masz nic ładniejszego?

nightmare, spróbuj może jednak postawić konia na czterech nogach i z odległości zrobić mu zdjęcie? Co jakieś dajesz to większy bałagan..

Mąka, ale piękne zdjęcie 😎
Czy mógłby mi ktoś zobrazować, jak na kasztance może wyglądać ten kremowo-brązowy czaprak? 😉
http://www.okser.pl/fair-play-czaprak-premier-collection-p-6104.html
Mąka super 😀
Burza w jakim sensie ładniejszego ??  😡

Będę otwarta na wasze rady i pomysły żeby zdjęcie na szmatocholików było jak najlepsze.  :kwiatek:
Brillant Petrol z kolekcji Petrol/Turkis owije też z tej kolekcji:

Ukradne 😜 😍
Ty już sobie pewnie swój komplecik kombinujesz 😉 A tak w ogóle to nie cytuj zdjęć bo nie wolno!!  🤬 🤬
Pewnie że kombinuje i to już długo pech chciał że nie było mnie tego dnia na forum i ten komplet jest Twoj 😉
a foto zacytowane przypadkiem (zdawalo mi sie ze usunelam foto :icon_redface🙂
Pewnie że kombinuje i to już długo pech chciał że nie było mnie tego dnia na forum i ten komplet jest Twoj 😉
a foto zacytowane przypadkiem (zdawalo mi sie ze usunelam foto :icon_redface🙂

Musiało Cię nie być dłużej, nie zauważyłaś. Bo ja najpierw do Livi pisałam, potem do tej dziewczyny, licytacja szła i dopiero później skumałam się że jest cena kup teraz 😉
do mnie Livia napisała czy chce komplet Petrol, a jak na drugi dzien jej odpisalam ze pewnie to napisla juz ze Ty sie zdecydowałaś juz 😉
ale egal, na swoj tez sie doczekam wolała bym VSS i z nausznikami albo sam bez owijek (bo owijki mam 😉)
Minosia, np w stój albo ładnej fazie galopu- żeby było ciekawsze.
Burza  Jak dostane resztę fotek od koleżanki to może z tamtych coś się nada, a jak nie to będę musiała poprosić kogoś ze stajni, żeby porobił nam nowe fotki 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się