Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Ogrodzenie, wiatę, śmietnik z tyłu- dera fajna aż się prosi postawić konia na tle jakiegoś 'niczego' 😉
Burza
Dziękuję  :kwiatek:
Burza, szczerze dera poszła już na konia więc jest już uświniona a nie miałam jej gdzie postawić, bo wszędzie traktory, wielkie odśnieżanie i hałasy.
Mogę spróbować za jakiś czas jak już ją wypiore.
Mnie się zdjęcie Monny podoba, bo jest takie hmmm z zimowym charakterem 😉 i derkę chyba widać bardzo dobrze.

A ze zdjęć, które wkleiłam najbardziej podoba mi się nr 1, ale na nim niestety pad jest zacieniony.
nada się?
Solina moim zdaniem się nadaje, śliczne  😜
Solina
A nie masz ciut mniej pociachanego zdjecia ? Kolor śliczny, to petrol ?
Solina, w ZNK masz lepsze.
to już dziewczyny wybierzcie same lepiej się na tym znacie 🙂 ja jutro postaram się jakieś inne wrzucić może coś sie znajdzie 🙂

p.s. kolor to petrol z zimowej kolekcji
Mnie się podoba drugie, które jest ZNK.
+
proszę według uznania 🙂

jakby było potrzebne większe moge wstawić za kilka dni jak dostane zdjęcia w oryginalnym rozmiarze
Juliadna, jako anonimowy szmatoholik wzdychacz fantasta chciałabym powiedzieć, że Twój zestaw hortensjowy z dralonem ejst magiczny. Uśmiecham się o fotkę na koniu  😍
Cejloniara samego dralona to ok , nie ma problemu . Lecz wolała bym później alby zrobić dla siebie samej wielkie wow -( dla samej siebie , by móc wsiąść z wielkim bananem na twarzy tz odłożyłam ten komplet na wielką okazję !!). I to dopiero w styczniu lutym - bo w ten czas zacznę wsiadać na swojego siwego 😀 - to obiecuję będą fotki !! Nie obrazisz się jak poczekasz do lutego ? :kwiatek:

Edit;

Solina wg mnie Super !!  fotka 2 świetnie oddaje kolor 😀
Nie pogniewam się nawet jak rok będę musiała czekać 🙂 efekt "wow" jest wart tego 🙂 a w tym czasie pozwolisz, że zgram sobie zdjęcie i w zaciszu domowym będę wzdychać i marzyć. Ja kocham szmatoholików miłością niezdrową. Nie stać mnie na te wszystkie piękne rzeczy (każdy grosz mój koń zjada w różnych dodatkach, ziółkach, innych duperelach trzeszczko-kuracjo-podobnych) ale ciesze się, że innych stać, że mogę choc na zdjęciach podziwiać piekne konie w cudnych szmatkach z eleganckimi jeźdźcami 🙂
jasne 😀 jeżeli Ci ma  to sprawić radość to czemu nie  😀
Wrzuciłam do niezidentyfikowanych, może z czasem ktoś coś rozpozna.
hmm, a mnie zastanawiają transportery Eskadrona; nie wiem czy to odpowiedni wątek ale mimo wszystko wklejam  😎

esperado oczywiście ,że tak i zdjęcie ok tylko napisz jaka to kolekcja 🙂
przyznam się szczerze, że nie mam pojęcia z jakiej to kolekcji.  😡

może ktoś jest bardziej zorientowany?
Po zmniejszeniu i poprawieniu jasności foto jest całkiem ok.
http://yfrog.com/3w35232498j Mam takie zdjęcie trochę kiepskie ale może się nada.Kolekcja starlight-hazel. Esperado ja też nie. Jedyne co mi  przychodzić do głowy to fango-sky. Po feriach może będę miała dużo fajnych fot 🙂
Fango sky są inne
kantarek cudowny; kocham tę kolekcję.
Nie bardzo lubię fotki z komórki, ale na razie mamy dość słabo obsadzoną w galerii kolekcję, więc jest ok.
Nada się?  😀

Eskadron cotton vs. Green. (jesień/zima 2010/11)

edit- zdjęcie podmieniłam 🙂
+
Stajenna derka standard Eskadron
nightmare, niech zdjęcie Burzy będzie odpowiedzią na pytanie czy Twoje się nadaje, czy też nie. 😉
Wrzucone, jeśli kantary są większe, to oczywiście, że chcę większe. Będę miała potem podwójną robotę z podmienianiem zdjęć, wrrr  🤬
Tego kantarka coriander nie wrzucę, zdjęcie jest prześwietlone i kantar wygląda, jakby był biały, te ze strony może jest mniej ostre, ale na taśmie przynajmniej widać beżowy.

Kara w ESKADRON:
Rost Toulne (czy jak to sie tam pisze), owijki kitt

Negro stajenna owijki kitt

Coriander rip stop + kantar Coriander

Kantar i uwiaz Nici marine/pink

Brillant Orange + owijki Kitt

Kantar + uwiaz Coriander

prosze podmienic za stare
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/40/811#i
Zairka, niezłe foty! Fajne! 😀 zwłaszcza kantar nici śliczne 🙂 tylko za małe chyba?
jak cos to mam wieksze w domku, tylko wczoraj mi bucket tak źle wchodził że ledwo te wstawilam 👿
Bardzo dobre foto, jakby jeszcze było większe, to już w ogóle cud, miód i orzeszki - ale wrzucone.
Sangria 🙂
SOCZEWKOVA, ładnie! 🙂
Burza dziękuje  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się