Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Trolinka, mi się bardzo podoba, nawet z tym ogonem. 😀 Sierrowe również. 💃
[b]armara, genialną kolorystykę ma to zdjęcie, normalnie jestem urzeczona, no nic, zboczenie grafika 🙂[/b]
Niestety wiaterek podwiał nam derkę, ale chyba się nada  👀
Derka Hazel
[img][[a]]http://i560.photobucket.com/albums/ss42/armara/Zima%202010/arcona.jpg?t=1290865267[[a]][/img]
piękna !!! Coraz bardziej się przekonuje do derki Nici Hazel... Ale ja nie mam konia  😁 Chociaz by mi do czapraka pasowała <myśli>  😂
Super ujęcie, nada się  😉
+
Kantar Eskadron navygreen 😉

pięknie !! Już druga fotka tego kantarka, i jestem w nim zakochana !! Gdybym jeszcze miała konia ...  😂 :kwiatek:
noen, druga fotka tego samego kantarka 😀 więc wiesz - musi być piękny  😎
+
ciiiicho  🤣 wygdałaś, że to twój :P

komplet Eskadron bloom limegreen:

a za chwilę jeszcze kantar dodam 😉
może ja mojego też w zielony kolor zacznę ubierać?  😂
A dałoby się troszku lepszą fotkę? Bo tu ani się kompozycja nie broni, ani ostrość, ani oświetlenie... Pomarudzę, że chciałabym lepiej  :kwiatek:
lecę dalej... bo mnie dzisiaj napadł szmatoholizm...  😡

exclusive Eskadron limette/grey
A mi się baaardzo podoba ten kantar Eskadron Navygreen. Szaaał  😜. Trzeba będzie kupić  😁.
Wrzucone.
Nadia, cudowny jest!

kantar Eskadron bloom 😉
xequus ładny koń i ładny komplet  😀
Jest.
Tercet, dziękuję 😉

Eskadron bloom limegreen

haha, olciiik jakiż Ty masz ładny kantar  😜 i wcale nie ta sama sesja tylko koń inny  😀iabeł:  😁
navy green ładniejszy  :kwiatek:
xequus haha! widzisz! mój ładniejszy  😎 😁
eee tam 😉 ja mam ogólnie jazdy na zielony, jak widać z resztą, więc wolę limegreen 🙂 chociaż jeszcze chce zobaczyć kantar green/navy 😉
juliadna, kolor czapraka baaardzo fajny. Ale nie leży mi jakoś na tym kasztanie. Właściwie, zastanawiam się do jakiej maści w ogóle pasuje... 😉
croopie a może na mojego Siwego, mamy lamówkę w derce w podobnym kolorze, wygląda całkiem ok...
ja kupiłam własnie do siwo-szpakowatego tą anke ale że siwy na razie tylko stępuje w ręce i nic więcej to zakładam kasztanta  , tylko on mi został w tym momencie do tych celów ;p
Wrzucać czy nie wrzucać... Brillantów mamy mało, ale szkoda tego uciętego jeźdźca, nie da się całego foto?
Brillant Lavender
zuz95  PIĘKNIE!!!! 😀 😍 😍
+
Eskadron cotton corriander 😉
Atamanka - a gdzie owijki do kompletu 🤬? a tak po za tym świetnie Wam w moim ex corianderowym komplecie 😍 teraz żałuje ze nie został na ruda  🙁 bo jej w tej kolekcji naprawdę fajnie
Widzę, że koń Atamanki nosi już drugi czaprak po moim dziadku 😉
bjooork- ale owijki maja nówki sztuki nie smigane  😁
Owijek szkoda nam było, ale następnym razem i owijki będą 😉
bjoork o jak miło. W sumie... to na chwilę obecną wszystkie czapraki mamy voltowe 🤣

Lubię Argosa w klasycznych kolorach, kremy, beże, granaty i wszystkie ciemne.
Atamanka bardzo dobry wybór dla araba - klasyka górą
To raczej sesame? Coriander jest ciemniejszy.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się