Wrzuciłam na razie do pozostałych - jak się pojawi więcej tych czapraków Superieur i ES będzie kontynuował serię w kolejnych kolekcjach, to wydzielę osobne menu na te czapraczki. Euro-Star
Jeśli się nadają do sz,atoholików to się cieszę, jeśli uważacie, że takie zdjęcia są zbędne to rozumiem. Dadam tylko, że: 1 zdjęcie to kolekcja walnut-fango-sky. kolory walnut i sky. 2 zdjecie to kolekcja: oliv-lemon-blassgrun i dokladnie takie kolory 3 zdjecie to kolekcja negro-corriander-wine i takze dokladnie takie kolory 😉
Po tuningu 😉 może być. a ja takie wygrzebałam na dysku: kantar bloom. przyda się? 😉 troszkę kijowa jakośc i ta lonża się wtryniła, a nie mam teraz programu żeby zretuszować.
sei jak to przepalone? u mnie na monitorze kolory sa takie jak w rzeczywistości, bardzo wyraźne. nawet cotton sky, którego kolor nie jest łatwo złapać...
przepalone znaczy ostre białe plamy. na ostatnim zdjęciu biały czaprak aż daje po oczach. pikowania nawet częściowo nie widać. ale to kwestia gustu. niektóre rzeczy ciężko się fotografuje.
sei ale na drugim zdjęciu nie ma białego... tam jest żółty-lemon. U mnie wszystko widać bardzo ładnie. i pikowanie i kolory... Czy tylko u sei tak widać kolory?? 🤔
akkzi, sei mówi o białym czapraku na ostatnim zdjęciu. ale jak dla mnie jest ok, nie zwróciłam na to szczególnej uwagi, lepiej chyba byłoby trudno uchwycić
Mój Pimpek też dostał ripstopa maritim 🙂 w prezencie na naszą zbliżającą się wielkimi krokami 14 rocznicę 🙂 w związku z g.wnianą pogodą robi mega-lans na padoku 🙂
a mi się żadne ripstopy nie podobały w tym roku, ale już wolałam kupić plum, niż żeby mój kon nosił babciny obrus 😉 (bez obrazy, poprostu mi się ta kratka nie podoba)