Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

To fajnie, bo na żywo mnie zachwycił jedynie w Maritimie (w całym tym komplecie z kantarem) 😉  😍  💃
mi tez najbardziej podoba sie w standardzie, a sama w sobie derka najładniejsza to wlasnie coriander 😜
zrobiłam zdjęcia poszczególnych kolekcji do galerii, myślę że będą się nadawały, ale potrzebuje pomocy osoby, która zajmie się obróbką zdjęć  :kwiatek:
ja pomoge 😉
Wrzuciłam na razie do pozostałych - jak się pojawi więcej tych czapraków Superieur i ES będzie kontynuował serię w kolejnych kolekcjach, to wydzielę osobne menu na te czapraczki.
Euro-Star

kare, czernie, czerwienie

(od strony emblematu i bez)

rudziszon w stone grey

i kare w banance (wybierzcie lepsze  😉 )

+
troszke pozmienialam  😡
Naciau dzięki  :kwiatek: ja nie mam talentu do obróbki, zawsze jak coś zmieniam to wychodzi jeszcze gorsze  😁
🚫

Severus, ściągnij Gimpa - jest darmowy i bardzo prosty 🙂.
Przeważnie pomaga poprawienie autopoziomów z automatu, lub kontrastu i jasności 🙂.
Gagulec - spróbuję się pobawić; dziękuję za podpowiedź  :kwiatek:
Są, tylko oliv-lemonka ma słabe oświetlenie, dość przekłamane kolory, ale próba ich poprawienia strasznie psuje jakość zdjęcia 🙁
z polecenia akzzi

to w środku!? co to?  👀
naciau jesteś wielka. dziekuje.

Jeśli się nadają do sz,atoholików to się cieszę, jeśli uważacie, że takie zdjęcia są zbędne to rozumiem.
Dadam tylko, że:
1 zdjęcie to kolekcja walnut-fango-sky. kolory walnut i sky.
2 zdjecie to kolekcja: oliv-lemon-blassgrun i dokladnie takie kolory
3 zdjecie to kolekcja negro-corriander-wine i takze dokladnie takie kolory
😉
kolekcyjne zdjęcia mają swoją zakładkę więc są mile widziane jak najbardziej 😉
szkoda tylko że 1 i 3 takie przepalone 🙁
Po tuningu 😉 może być.
a ja takie wygrzebałam na dysku:

kantar bloom. przyda się? 😉 troszkę kijowa jakośc i ta lonża się wtryniła, a nie mam teraz programu żeby zretuszować.

moim zdaniem wygląda ok. przede wszystkim widać że to bloom 😉
sei jak to przepalone? u mnie na monitorze kolory sa takie jak w rzeczywistości, bardzo wyraźne. nawet cotton sky, którego kolor nie jest łatwo złapać...
przepalone znaczy ostre białe plamy. na ostatnim zdjęciu biały czaprak aż daje po oczach. pikowania nawet częściowo nie widać. ale to kwestia gustu. niektóre rzeczy ciężko się fotografuje.
sei ale na drugim zdjęciu nie ma białego... tam jest żółty-lemon. U mnie wszystko widać bardzo ładnie. i pikowanie i kolory...
Czy tylko u sei tak widać kolory?? 🤔
akzzi, u mnie widać ładnie, tylko ten żółty wyszedł dziwnie... jak zielony
akkzi, sei mówi o białym czapraku na ostatnim zdjęciu. ale jak dla mnie jest ok, nie zwróciłam na to szczególnej uwagi, lepiej chyba byłoby trudno uchwycić
aa chodzi o cootona sky.
O nim właśnie pisałam, że strasznie cięzko złapać jego kolor tak by nie wyszła jasna plama...
😵

Edit: Mogę jeszcze dać takie jeśli się nadaje, bo jest dość nieostre..
http://re-volta.pl/galeria/moja/foto/18020
jeśli się nada to opisze gdzie jaki kolor 😉
Sierra ile Ty masz ripstopów?  😁
Mi się też najbardziej podoba w standardzie  😉
To fajnie, bo na żywo mnie zachwycił jedynie w Maritimie (w całym tym komplecie z kantarem) 😉  😍  💃

masz rację, najlepiej w Maritimie !!  😍
Sierra, ja tez stawiam na Maritim 😉
sama mam ripstopa z tek kolekcji i wiem, że na zywo wygląda niesamowicie
Edytka, zgodzę się ripstop Maritim na żywo jest taki, że mało nie pękłam z zazdrości 😁
Mój Pimpek też dostał ripstopa maritim 🙂
w prezencie na naszą zbliżającą się wielkimi krokami 14 rocznicę 🙂
w związku z g.wnianą pogodą robi mega-lans na padoku 🙂
a mi się żadne ripstopy nie podobały w tym roku, ale już wolałam kupić plum, niż żeby mój kon nosił babciny obrus  😉
(bez obrazy, poprostu mi się ta kratka nie podoba)
korsik teraz to na serio się obraziłam,
bo Pimpek w obrusie nie chadza :/
ino w ceracie babci, hihihi 🙂
Ola, zrób fotkę, na której będzie cały koń, bez poobcinanych kopytek.
może sie nadadzą może nie
gniady w limegreen

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się