[b]Cierp1enie, te już są niegłupie fotki 🙂 Wrzucam pierwszą, bo lepiej widać kolor, i czaprak większy. Jeśli mogłabym się jeszcze trochę poczepiać, to poproszę zdjęcia o krawędzi boku 800 pikseli, te wstawione mają tylko 600 - to jest za malutko na galerię w zasadzie...[/b]
Fotkę trochę odprostowałam, ale gdzie wrzucić czaprak Limited? To jakaś kolekcja osobna? Kiedy to było wydawane? 😡 Kara w Eskadron Limited Collection -Petrol + owijki Petrol ze starej kolekcji nada sie? standardowo prosze o wyprostowanie zdjecia 😡 :kwiatek:
Mogę wrzucić tą fotkę, ale panuje na niej totalny bałagan, taśmy, tabliczki z cyferkami, jakieś drewienka, tablica z kartkami... Na pewno chcesz tak wyglądać w galerii? 😉 Można spróbować wyretuszować tą fotkę, ale strasznie zakompresowny (słabej jakości) plik mam do dyspozycji... Jaskier w Chilli z kolekcji Maritim 🙂 od Minerwy 🙂
Trochę poprawiony kolor i to foto jest IMHO lepsze, bo w poprzednim perpektywa slaba i koń ma wieeeelką głowę i malutką całą resztę 🙂 Burza jeszcze takie ale wg mnie jest za bardzo oświetlone i ten kolor nie jest taki 100% identyczny ;/
Mia kowal się spóźniaaaaaaaaaaaaaaaaa zawsze kopyta były w boskim stanie ale chyba kowal o nas zapomniał ;/
mam fotki w brown natomiast żadenj jakiejs specjalnej... jedna chyba mało pokazuje sam czaprak, druga nietypowa bo w skoku no i obie na kantarku... nada sie ktoras? powiedzcie ktora to wstawie wiekszą 😉
Za malutkie foto, nieostre, połowa czapraka jest prześwietloną plamą. Wierzę, że zrobisz lepsze 🙂 Mała w Chocochip creme i owijkach Fair-Play 😀 nada się?