Forum konie »

Naczółek, naczółki

OO to idę od razu sprawdzić 🙂

edit: udało się  😅 dziękuję za pomoc 🙂
Moja młoda w naczółku od Any

ivett ślicznie wygląda  😍 Muszę przyznać, że bardzo ładne są te naczółki made by Anaa!
ivett, śliczny 🙂
wow! Rewelacja!!!
To ja się pochwalę moim nowym Legatem 😉
Różowy jednak mi nie pasował, na specjalne zamówienie został zrobiony czarny, na skórze i baaardzo długi. Tu muszę pochwalić Legata bo wszystkie 'zachcianki' zostały spełnione, do tego szybki kontakt- naprawdę polecam!  😅
Extra!!!
ivett piękny!

Qaida, śliczny. A jak jakość wykonania? Bo słyszałam różne opinie, a do siedziby Lagat mam 15 km 😉 i boję się, że jak pojadę to zamówię, a potem się rozczaruję jakością.....
aniaagre, Bardzo estetycznie i precyzyjnie wykonane! Wiadomo, że gdyby koń zaczął wycierać czoło o ścianę to pewnie by uszkodził, ale same z siebie się nie deformują i nie niszczą 😉
Qaida
Piekny naczółek! I wygłąda na to, ze świetnej jakości 🙂
udało się, patent opracowany  😅

rurkowy, opadający  😀

krysiex213 Ale piękny  🍴!!! Masz zamiar produkować jakieś cuda na sprzedaż, czy tylko dla siebie?
ja też taki chcę!!!
krysiex213 prosimy, zacznij "produkcje" - będziemy wspierać Polski rynek!
😀 😀 😀 będę robic, bo ileż można mieć naczółków bling bling dla ogiera robić z niego pedzia  😂
ja mam pytanie odnośnie Lagata i do krysiex, czy te naczółki są takie BLING czy nie? bo szczególnie te lagaty wyglądają tak o. nie ma na zdjęciach tego efektu wow 😉
tak naprawdę to zależy od tego jakie kryształki akurat uda się zakupić, bo czasem jedna rolka jest (w skali 1-10) bling bling na 7 a inna na 10  😉 ten który robiłam z większymi kryształkami błyszczy się jak psu.....nos, i w słońcu mój koń razi  🤣 ten rurkowy z małymi kryształkami ładnie się błyszczy ale nie daje tak po oczach. Pewnie jest też to kwestia oprawki. Wiadomo, że jeśli kryształek ma 3mm to "bolce" które go trzymają zajmują większą jego powierzchnię i jakby nie było trochę go zasłaniają niż w przypadku kryształka 5mm
Naczolek Anaa 🙂 Niestety nie mam z bliska

zdjecie za duze
Jest i mój, juz skończony jutro do mnie leci 💃

za duze zdjecie
crazy, wow! super mu w nim! zrób foto z bliska przy okazji! 🙂 🙂 🙂
widziałam naczółek made by Anaa na żywo - CUDO!  😍

czy Lagat odpisuje wam na maile?  👀
sei, gdzie? na AMPach? 😉
na AMPach 🙂 no chyba, że ktoś zrobił zręczną podróbkę. wyprowadź mnie z błędu - koń list? 😉
bardzo fajny. mam nadzieję, że czerwiec/lipiec już będę mogła na spokojnie od ciebie zamówić. wiem już na 90% czego chcę  😀iabeł:
sei, tak, koń List 😉 cieszę się, że się podoba moja twórczość 😉

czy Lagat odpisuje wam na maile?  👀

A czy na jakiegos maila nie odpisałam?

ja nie dostałam odpowiedzi do tej pory 😉
mail wysłany daaawno za pomocą formularza na stronie.
Mój ,,kwiatkowy" na modelu Leifturze:

Zbliżenie:

Na Frigg:
Naczolek Anaa
ekuss ślicznie mu w nim! Jakoś tak mu do pyszczka w nim  😉

Jak myslicie, który naczółek będzie najlepszy z tych których dodałam zdjęcia?
Nie mam swojego konia i muszę zdecydować się na coś w miarę uniwersalnego...
Co myślicie? Który?
sei czasem może nie dojść mail, dlatego warto wysłać ponownie zapytanie lub skorzystać z gg tel. 🙂

Poniżej przedstawiam Wam naczółek zszywany - tradycyjnie na skórze podszyty miękką skórką.

za duze zdjecie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się