Ja dopiero co sprzedałam taki naczółek w ogłoszeniach 😀.Full w linii prostej ma 43cm. Jest już wyprofilowany , więc myślę że powinnaś wziąć cob (swoją drogą też widziałam w ogłoszeniach 😉 ). Może napisz i zapytaj o długość 😉. http://ogloszenia.re-volta.pl/sprzet/szczegoly/28304? Mi ten full leżał idealnie na byczej głowie ślązaka , A na delikatniejszej głowie klaczki która nosi normalnie full , lekko odstawał. Ja bym wzięła cob 😀. edit . zmieniłam zdjęcie.
mam bardzo podobny naczółek horze. też w linii prostej 43 cm i na mojego konia, który nosi full jest trochę za krótki,prostuje się i nie opada aż tak ładnie. sama musisz zdecydować 😉
agata*, jakiej firmy te naczółki? do tej pory widziałam takie tylko białe, a to jeden z moich ulubionych wzorów 🙂 na twoim miejscu brałabym błękitny. pasuje do oczu.
Moonlight myślę że jedyna co możesz zrobić to taki DIY 😉 Bo kupić się nie da. Ja kupiłam u nas na forum, zrobiony na zamówienie. Myślę że wygląda dość podobnie 😀
draskaeb, sei dziękuję, przy słoneczku jest jeszcze piękniejszy 😍 Jest bardzo precyzyjnie wykonany, idealnie równo zapleciony i co mi się najbardziej podoba to to że jest niepowtarzalny 😍
Taki subtelny ten BR a jednocześnie wyrazisty 😍 Mam takiego pecha ostatnio że jak mogę robić zdjęcia to dzień pochmurny, jak siedzę w robocie to jest słoneczko 😤
Chciałam odradzić kupno naczółka HKM Wave. Łańcuszek z kryształkami po 2 tygodniach użytkowania zaczyna się odpruwać a kryształki odpadają! Nie polecam, musiałam wszystko podklejać. Przy okazji, ile ma centymetrów standardowy naczółek cob? Kupiłam sobie materiały na naczółek a'la pandora lub jak kto woli makrama ale jak to gapy mają w naturze zapomniałam zmierzyć głowę Haxleya. Liczę na szybką pomoc bo palce mnie świerzbią. :kwiatek: