Forum towarzyskie »

Sprzedaż zabawek

Jako ,że nigdy nie znalazłam takiego wątku ,a zapewne będzie przydatny - w końcu wszystkie nasze pociechy wyrosną z zabawek ,badź my same .
A ja nie jestem pewna czy taki wątek nie byłby fajny dla mam. Mozna by sie też tu wymieniać zabawkami. Dzieci się szybko nudzą a "nowa" zabawka od kolegi w zamian za inną to nowa atrakcja 😉
Jestem tego samego zdania ; ) A po za tym ,będzie można wejść przejzeć oferty i kupić bądź wymienić ; )
taa - po to powstały osobne ogłoszenia, żeby znów zaśmiecać forum >__>
Nie sądzę ,aby to było zaśmiecanie . Wiem ,ze taki wątek się przyda ,a można zauważyć że nowe ogłoszenia nie sprawdzają się i nawet ja już co raz rzadziej wchodzę na re-voltę ,a chyba o to chodzi
Też uważam, że wątek jak najbardziej na tak. W dzieciowym wątku są zapytania odnośnie zabawek, ale w nawale różnych wiadomości można się pogubić. A to byłby tylko wątek dla tych nie mających dzieci a propos propozycji jakie zabawki kupić, lub właśnie wymiany zabawek między mamami!
animalia chyba chciała aby to był wątek o sprzedaży zabawek - ja zaproponowałam wymianę. A juz propozycje co kupić to chyba za dużo...
Ja również jestem na tak 🤣
Tylko też trzeba byłoby trzymać się jakiś zasad - no takich aby były tu tylko ogłoszenia wymiany bądź sprzedaży. Bez pisania komentarzy bo inaczej bedzie mało czytelnie.
Regulamin:
- Sprzedaż zabawek - używane ,nowe
- zakaz dodawania komentarzy ,forum jest coś na tym końskich 'dawnych' ogłoszeń
- nikt nie bierze odpowiedzi za niedojście przesyłki ,bądź przelewu to indywidualna sprawa między kupującym a sprzedającym
- wymiany po poprzednim podpisaniu wątku na czerwono WYMIENIĘ .
Najpierw niech się wypowie moderator czy taki wątek możemy mieć🙂
yhym.
Czyli osobno na KOŃSKIM forum nie powstał osobny wątek dla "sprzedam konia", bo to nie jest allegro ale na "sprzedam zabawki" jak najbardziej na miejscu i wszyscy są za? Są osobne ogłoszenia, jest osobny dział dla rzeczy niekońskich, albo wymieniajcie się w dzieciowym.
uwazam, ze jesli mamy chca, to moze byc to watek wymiany zabawek. jesli ktos chce sobie na forum handlowac to w ogloszeniach. wymieniac w sumie tez sie tam mozna. jednak jesli taki watek uwazacie za potrzebny, to tylko w formie wymiany.
Może neich się wypowie trochę wiecej mam bo jak narazie to tylko kilka z nas wyraziło chęć.
Fakt, są ogłoszenia więc może i ten wątek jest niepotrzebny. Nie wiem, mi się spodobał bo ja z zasady jestem leniwa i nie zawsze chce mi się przekopywać ogłoszenia 😡
Ja mamą nie jestem, ale uważam, że wątek może sobie zostać. I do wymiany i do sprzedaży. Byle nie podklejony. Niech sobie funkcjonuje jak każdy inny.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się