Forum towarzyskie »

miejsce na imprezę firmowa ;)

Drodzy Forumowicze
czy znacie jakieś fajne, klimatyczne miejsce (najlepiej z konikami albo innym atrakcjami) do zorganizowania imprezy firmowej na 20-lecie? Istotny jest standard noclegu, serwowane jedzenie i atrakcje dodatkowe. najlepiej w Polsce Centralnej.
wiem, że moge sobie wrzucić w google 😉 - ale zawsze łatwiej wybierać wśród propozycji sprawdzonych i poleconych 😉.
Moi rodzice bywają na firmowych zjazdach w Ossie [link] i w Jachrance [link], zawsze sobie chwalą. Niestety koni nie ma ani w jednym, ani w drugim, ale na stronach są podane jakieś inne atrakcje.
O tak, polecam Jachrankę jak najbardziej 🙂 a z końmi to polecam MANOR HOUSE - wiem z autopsji. Organizowałam tam imprezę integracyjną. Rewelacja.
Polecam Willa Zagórze www.willazagorze.pl
Jedzenie mają przepyszne, obsługa profesjonalna i miła, piękny obiekt i teren. Pokoje hotelowe piękne, tylko że jest ich mało.
Willa Zagórze jest dość nowa, bo otwarcie było na Sylwestra 2010/2011.
Ja polecam tradycyjnie Polną 6
Mi również Ossa jako pierwsza przyszla do głowy. Byłam raz na dwudniowym szkoleniu i uważam za miejsce warte polecenia na tego typu rzeczy. Fantastyczny, ładny hotel, świetne jedzenie i bardzo miła obsługa.
Jeśli interesuje Cię impreza w klimacie rycerskim to polecam gród rycerski koło Byczyny (północ woj. opolskiego).
www.grod.pl.tl
Nocleg (na 50 osób) i wyżywienie w drewnianym grodzie. Na miejscu możliwe atrakcje typu pokazy walk rycerskich, strzelanie z łuku, rzuty włóczniami, toporami itp., kąpiel w drewnianej balii i inne. Konie też mogłyby chyba wchodzić w grę.
Podobnie będzie na zamku w Golubiu-Dobrzyniu lub w Gniewie. Można wygooglować.
A czy któraś z propozycji ma ok 100miejsc noclegowych?
W Ossie jest ponad 500 pokoi, w Jachrance 178 😀
Ja mogę polecić Hermanów
Organizują szkolenia,konferencje, mniejsze i większe imprezy. No i konie są  😀

http://www.hermanow.pl/index.php?lang=default&ct=1&mod=ShowMenu&a=select&id=128
Może nie Polska Centralna, ale Północna.. http://www.dolinacharlotty.pl/ polecam, bardzo dobry standard do tego sporo dodatkowych atrakcji.
dzięki 🙂. Propozycje zostaną przedstawione. Jeszcze myslałam o Walewicach.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się