Forum towarzyskie »

Hotel/Motel/Hostel w Szczecinie

Cześć wszystkim. Poszukują noclegu-hotelu, motelu lub hostelu w ,,normalnej" cenie w Szczecinie, najchętniej  na prawobrzeżu. Miło będzie jak będzie to pensjonat ze stajnią z racji, że jestem od lat związna z końmi i ,,lubię te klimaty"  😉 🏇. Jest wiele ofert w internecie, ale większość hoteli itp jest w centrum. Z góry dzięki  :kwiatek:
Na prawobrzeżu blisko Szczecina nie ma stajni z hotelem dla ludzi
Taka agroturystyka jest na lewobrzeżu np tu:
konskigaj.com (najbliżej centrum)
stajnia.info.pl (tu już jest kawałek)

W samym Szczecinie najtaniej jest w akademikach, hosteli jako takich nie mamy (lub mamy niewiele)
jeszcze tu jest nieźle i rozsądnie cenowo:
www.pokojeintegro.pl
z tych dalej jeszcze www.farmazdrowia.info
a... bliżej jeszcze rancho ponderosa - czy jakoś tak, to tak od ulicy Szosa Polska, przed Przęsocinem (ale neiwiem na jaki adres się załapuje) , robia tam wesela więc i noclegi sa na pewno. mają stajnie i mini zoo

hym... bo tak w mieście to raczej tylko "zwykłe" noclegi...
horse art, w Ponderosie raczej normalnych (że niskich) cen nie ma
http://ponderosa.pl/
Dzięki za pomoc. Ceny w podanych hotelach są do zniesienia ...ale bardzo daleko z pomorza zachodniego a konkretnie z ul. Struga...Chyba skorzystam z rady Gagi i poszukam miejsca w akademikach lub w schronisku młodzieżowym.
[quote author=_Gaga link=topic=87614.msg1346203#msg1346203 date=1332406184]
horse art, w Ponderosie raczej normalnych (że niskich) cen nie ma
http://ponderosa.pl/

[/quote]

uhu...faktycznie dość kosmicznie ... edit: doczytalam ze cena za pokój nie za os. (tak mi sie wydaje) -czyli nei wychodiz tak drogo... wiecej ostanio placilam za domek z płyty osb ;/)

ale na farmie tez ceny duzo nizsze niz na stronie...
moze to tylko taki chwyt "reklamowy" ?- ludzie zamawiają wesela i płacą mniej, a goście jak wejdą na strone są pod wrażeniem jaki to Młodzi drogi hotel im zafundowali ?   😂
Ok..mam, znalazłam nocleg w schronisku CUMA. Ceny ok, bliżej niż do Przęsocina i okolic. 🙂. A co najważniejsze akceptują pobyt z kotem 🙂...trzeba jedynie 8 zł dopłacić, bo kot jak będzie brał prysznic to zużycie wody będzie większe a i łóżko musi mieć osobne  🤣

Myślę Gaga, że jak robi się imprezę to mniej kasują ,,za hurtowe" spanie, niż za takie pojedyńcze noclegi. Tak zazwyczaj jest. Myśle, że ceny podane na stronie są niestety obowiązujące. Dlatego też po1. ze względu na cenę, po2. na klimat, po3. akceptację zwierząt (koniarze najczęściej je akceptują) szukałam pensjonatu przy stajni, ale nie ma co CUMA będzie myślę ok.
Hm Cumy bym akurat nie poleciła... Warunki raczej średnie... już lepsze akademiki, ale fakt - tu byłby problem z kotem
Niestety bardzo jest ciężko o hotel w którym można przebywać ze zwierzakiem, dlatego też nie mogę mieć wymagań...nie ukrywam też, że nie chcę wydać za nocleg 160 zł. Myślę, że tę jedną nockę jakoś przekimamy. Oby było tylko czysto i ciepła woda, reszta nie ma znaczenia....no chyba, że mój kot się zbuntuje, że w Mariocie nie śpimy...wtedy będzie problem  🤣. Jak wrócimy napisze jak wrażenia....tak dla potomności 🙂.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się