Szepcik przecież mogłaś chwycić za aparat/telefon/cokolwiek i pokazać nam jak to się robi 😉 Tu zdjęcia wrzucają sami amatorzy. Jak chcesz pooglądać lepsze pojedynki to na forum nikoniarzy czy innych podobnych na pewno nie będziesz zawiedziona 🙂
Skoro tym razem tyle ludzi poświęciło czas, żeby zrobić zdjęcie ze swoją interpretacją tematu, to oczywiście muszą się dowiedzieć, że poziom wprost żenujący, żeby w samozachwyt nie popadli 😵 Podziel się z nami prawdziwymi dziełami, nie ukrywaj :kwiatek:
szepcik, juz Ci napisano, wez aparat a raczke i pokaz nam super zdjecia. No i przeanalizuj swoja mentalnosc i zmien co nieco w swoim podejsciu do innych, nie pisze tego zlosliwie. :kwiatek:
szepcik, juz Ci napisano, wez aparat a raczke i pokaz nam super zdjecia. No i przeanalizuj swoja mentalnosc i zmien co nieco w swoim podejsciu do innych, nie pisze tego zlosliwie. :kwiatek:
Serio? Tu o technikę nie chodzi, ale o interpretację tematu, i mam prawo do wyrażania własnej opinii nawet jeśli wcześniej nie dostałam na to zgody od psychoanalityka.
Przy okazji- poszukuje kogoś do prowadzenia zabawy od następnego tematu. Jeśli ktoś chętny to piszcie do mnie na PW. Po Nowym Roku komuś przekażę pieczę 😉
Dziękuję bardzo za głosy :kwiatek: Nowy temat Zwierzęta mam nadzieje ,że nie pojawią się tu same koty ,psy ,konie , więc do dzieła mamy tyle różnych zwierząt .
Ps . zwierzęta z szopki z Kościoła w Głogowie . był jeszcze osioł i kuc ale akurat poszły na odpoczynek ,więc nie udało mi się zrobić zdjęcia .
whisperer13 szkoda bo zdjęcie super , właśnie o takie zdjęcia mi chodziło . Choć temat jest łatwy , zawsze można zrobić zdjęcie pająka ,ptaka. Dziewczyny do dzieła , kto chętny ?
Uff, nie zdążyłam zagłosować. Dla mnie 1 i 5 są super. I czekam na Wasze kolejne zdjęcia, choć sama nie biorę udziału to uwielbiam je oglądać. Do dzieła 😉