No i mamy godzinę 20😲0 no i Wawrek jest super 😁 Ankieta pojawi się dopiero po 22, bo chce żeby każdy miał okazje sprawdzić czy jego zdjęcie dotarło, czy jest tu dobre itd. Niestety zamieszania było sporo, zdjęć dostałam ponad 34 a użytkowników wysłało tylko 25, miałam prawo się pogubić. Wszystkie błędy i problemy proszę zgłaszać na PW !!!! Jedno zdjęcie nie ma stempelka z tego prostego powodu, ze ps nie chciał mi go otworzyć za co bardzo przepraszam :kwiatek:. [center] 1.
25. Autorka przyznała, że zdjęcie jest zeszłoroczne. Nie doczytała, nie zauważyła, nie zrozumiała, przeprasza. Zdjęcie wykasowane z konkursu żeby było sprawiedliwie, każdy w swoich zbiorach ma pewnie wiosenne perełki, jednak wyszedł z domu, zrobił nowe i dosłał nie najlepsze w ogóle, a najlepsze ze zrobionych w podanym terminie, uczciwie. Niestety głosy oddane na to zdjęcie przepadają. [/center]
Z tego co wcześniej pisały dziewczyny to nie wszystkie zdjęcia są robione w Pl .A gdzie indziej może być bardziej "zielono". Czy będzie można głosować na 2 ?
no nie powiem, ja przynajmniej 2 autorów poznałam po stylu fotki, i niech mnie diabli jak sie pomyliłam 😉 odetchnęłam, że sie nie powieliłam, może kilka głosów zbiorę, i tak jak reszta, mam już kilka upatrzonych fotek, które mi sie mega podobają a więc do dzieła, no i bądźmy uczciwi, na siebie nie głosujmy!!!
nine swoją drogą mega grafika 🙇 na ile fot głosować? wdg mnie powinno sie głosować na 1, ale sama nie mogę się zdecydować którą wybrać, więc alternatywa 2 chyba najlepsza, gorzej jak komus się wszystkie spodobają😉
Będzie można głosować na trzy [jak dojdę do tego jak to ustawić :P] Głosować mogą wszyscy. Co do daty i "zieloności" zdjęć, niestety nic ponad zaufanie do wysyłających nam nie zostało. 😉
Czy kogoś brakuje? [poza Time, która wysłała mi 3 zdjęcia i po 2 ponagleniach nie raczyła dosłać jednego]
Niezamaco 😉 Ale myślę nad lekką modyfikacją zasad, bo tym razem naprawdę trudno mi było dojść do ładu i składu. Rozmiary za duże, zdjęć za dużo, po 3 poprawki, po ileś zdjęć w mailu, niepodpisane, różne dziwne formaty etc. 🤔 Muszę sobie to jakoś na przyszłość ułatwić. 😉
Zdjęcie 2 wycofane:
Autorka przyznała, że zdjęcie jest zeszłoroczne. Nie doczytała, nie zauważyła, nie zrozumiała, przeprasza. Zdjęcie wykasowane z konkursu żeby było sprawiedliwie, każdy w swoich zbiorach ma pewnie wiosenne perełki, jednak wyszedł z domu, zrobił nowe i dosłał nie najlepsze w ogóle, a najlepsze ze zrobionych w podanym terminie, uczciwie. Niestety głosy oddane na to zdjęcie przepadają.