Mazia po pierwsze to wysłałaś 3 zdjęcia. Wysyłamy 1. Mogą być na nim 2 czy 3, ale połączone w 1 plik. Wysłałaś 2 zdjęcia z jesieni- czyli nie doczytałaś regulaminu. Data na zimowym zdjęciu była jakaś stara (pewnie źle ustawione w aparacie), więc nie szło odszyfrować czy fotka była zrobiona w terminie. No a skoro dołączyłaś te dwa zdjęcia z jesieni to mam wątpliwości czy akurat zimowa fotka była zrobiona wtedy kiedy powinna. Pisałam PW, ale Cię nie było, a i tak już była pora wrzucania fotek. Także doczytaj dokładnie regulamin i zapraszamy do następnej edycji :kwiatek:
[quote author=Cień na śniegu link=topic=87575.msg1752035#msg1752035 date=1366225193] Mnie się spodobała 8. Fajny pomysł: trzy różne drogi na jednym zdjęciu. 🙂 [/quote] dzięki, bo właśnie taki był mój zamiar 😉 co prawda dorwałam jeszcze leśne mrówki ale nijak się nie dało przedstawic ich "drogi" bowiem wcale nie był prostą a wielopasmową autostradą w różnych kierunkach wszystkim którzy na mnie głosowali ósemka dziekuje za te 8 głosów 😉