hmm... ja bym była za tym by do 20. Wtedy jeszcze tego samego dnia bym mogła wam je wrzucić. Bo jesli do północy, to ostrzegam, że we wtorek.. to ja będę w domu po 18 😉
😵 A ja wysłałam 3 oddzielnie 😵 W takim razie łączę się z tobą w bólu baffinka i wybieram jedno i ślę raz jeszcze. Nie no.. tylko ja mogłam zrobić coś takiego 😂
to piszcie, ze są poprawki czy coś, bo się pogubię w tych mailach 😉
DZIEWCZYNY ! Wlazłam pierwszy raz na maila..... Zdjęć za dużo ! Cześć zdjęć jest za duża ! Kilka osób wysłało po 2 razy coś. PROSZĘ SIĘ PODPISYWAĆ Ja mam siedzieć i myśleć co jest od kogo? Jak mam po 2-3 zdjęcia w mailu to mam sobie wybrać najładniejsze czy co ?!
🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬
Ktoś o mailu zu02 ( ) wp. pl proszony o wysłanie jednego zdjęcia. koniara79, Cierp1enie, agulaj79, Ida - za duże zdjęcia !
Nine, ja już się przyznałam, że popełniłam gafę - przepraszam za kłopot 😡 Postaram się jak najszybciej dosłać 1, a tamtego maila wyrzuć i nie bierz pod uwagę.
Nine, czyli zmniejszamy do wielkości obowiązującej na forum? Mogę to zrobić tylko za pośrednicowem jakiejś stronki internetowej, więc podeślę ci link, wolisz mailam, czy moze być na PW?
Zrobiłam 6 zdjęć które mi się podobaja i teraz nie mogę się zdecydować 😵
Mnie brakuje. Wysłałam wczoraj wieczorem, fakt, faktem nie podpisane, za co przepraszam :kwiatek: Ale nie podałaś mojego maila, więc wnioskuję, że nie doszło. Wysyłam więc ponownie.
idaczerwcowa... teraz wysłałaś zdjęcie idealne na awatar 😉 Zostaw, zmniejszę za Ciebie, ale nie ma marudzenia, ze coś sie z jakością stało 😉 Time - po prostu wybierz JEDNO z tych 3 😉 liberian_girl - słusznie zrobiłaś 🙂
PRZYPOMINAM, ŻE ZDJĘCIA WYSYŁAMY DO GODZINY 20 ! POTEM OGARNIAM ZABAWĘ I WSTAWIAM ZDJĘCIA, ROBIĘ ANKIETE. Bo jutro będę miała na to czas dopiero wieczorem 😉
Poprawiono rozmiar tylko tylko 2 zdjęć. Resztę mam zdyskwalifikować? [b]Time mam sobie sama z tych zdjęć wybrać jedno ? Czy wszystkie odrzucić? Ogarnijcie się... Prosze. [/b]
Ja się już nie mogę doczekać i przyznam że z rozbawieniem czytam jak niektórzy się ogarnąć nie mogą 😎 Ale to pierwszy raz, może następnym będzie lepiej. Czekam na fotki i tupię nóżkami🙂
W tej chwili mamy 25 zdjęć. Time aka Zu, co ja mam zrobić z Twoimi zdjęciami ?! Wybrać sobie któreś, czy zdyskwalifikować?
Ja się już nie mogę doczekać i przyznam że z rozbawieniem czytam jak niektórzy się ogarnąć nie mogą 😎 Ale to pierwszy raz, może następnym będzie lepiej. Czekam na fotki i tupię nóżkami🙂
Już czuje pewne modyfikacje w zasadach działania...
sadze, ze w drodze wyjatku, tylko w tym temacie i tylko osoba w danym momencie go moderujaca (w sensie, ze teraz nine moderuje akcja 😉 ) moze wstawiac wiecej niz 10 zdjec na posta.