nie zapisałam się a wysłałam przyznaję sie bez bicia miałam posłać panoramę ale nie posłałam z tego samego powodu co tryptyk, taki rozmiar kompletnie by spaprał sprawę, dlatego mam prośbę do osoby która tryptyk 11 zapodała, na pw można by duże dostać 😉 ?
tak się zastanawiam też, czy trzymać sie tej ścisłej reguły 800 piszczeli jesli własnie chodzi o tryptyki czy panoramy, czy może wysyłać dwa zdjęcia jeden w regulaminowym rozmiarze a drugi w takim gdzie nie traci się miniaturką na jakości i podać takowe zdjęcie np w linku pod zamieszczonym regulaminowym? tych zdjęć nie jest dużo, więc może by to jakoś rozwiązać?
osoba która wysłała tryptyk to tak naprawdę wysłała mi 3 zdjęcia wpisując w maila, że to tryptyk 😵 no a że nie wiem kto to, to nie mogłam się nawet skontaktować. WYJĄTKOWO złożyłam to w jeden plik, ale następnym razem ktokolwiek będzie chciał tryptyki to ma to być gotowe 😉 i jak zwykle kilka osób nie zmniejszyło zdjęć do odpowiedniego rozmiaru 🤬
słuchajcie, rozmawiałam z Baffinka by po tej edycji zrobić wybór najlepszego zdjęcia re-v foto zabawy z edycji 2012, czyli wszystkie zdjęcia które wygrały poszczególne edycje i wybrać fotę roku, co Wy na to? oczywiście równocześnie zwycięzca obecnej edycji poda swój temat na który będzie jak zwykle termin realizacji i możliwość zapisów. jak się zapatrujecie na takie rozwiązanie?
ja wiem co pan sowa robi po godzinach <kamienna twarz> i jestem tak zajefajna, ze tym jednym stwierdzeniem krotkim, zabilam wszystkie twoje argumenty. 😎
wygranie 3 głosami to w sumie prawie remis, gratuluje też autorowi fotki nr 1, bo dzielnie walczyła do końca dziękuję wszystkim za oddane na moje zdjęcie głosy, to docenienie bowiem 3 raz już mi się wygrana zdarzyła Tym co rozpoznali gratuluję oka
biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw, doszłam do wniosku że to o czym była mowa wyżej tez jest pomysłem na temat zawarła go już baffinka w swojej wypowiedzi i brzmi
moje najlepsze zdjęcie 2012 r
i w tym wypadku nagniemy dotychczas obowiązujące zasady, a więc praca może być już wcześniej publikowana, musi posiadać zapisane exif a więc nie może być zapisana na potrzeby netu, chodzi o możliwość sprawdzenia daty wykonania, kto ma taką ochotę może wysłać dwa rozmiary zdjęć obowiązujący-czyli najdłuższy bok 800 piks, oraz większy który pod miniaturą zostanie podany w linku, a po to by móc podziwiać wasze piękne fotki i wewnętrzne przeżycia jakie towarzyszą tej naj... a więc do dzieła i liczę na to że się zgłosicie, bo nie ważne jest wykonanie a to co odczuwacie patrząc na swoje prace...
[center]TEMAT: MOJE NAJLEPSZE ZDJĘCIE 2012 TERMIN: 7.01.2013 [/center] Tym razem termin krótszy, bo i mniej wysiłku wymaga temat 😉
Jeżeli mi się dzisiaj jeszcze uda to wrzuce wszystkie wygrane zdjęcia z poszczególnych tematów, a jeśli nie to jutro i sobie będziemy przez ten tydzień głosować na najlepsze zdjęcie z naszych zabaw 😉