Forum towarzyskie »

Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)

"zima w krajobrazie"
1. armara
2. cariotka
3. Fantazja
4. Kajula
5. Huculska Ostoja
6. Antibarbie
7. Time
"zima w krajobrazie"
1. armara
2. cariotka
3. Fantazja
4. Kajula
5. Huculska Ostoja
6. Antibarbie
7. Time
8. gllosia
do kiedy jest termin ?
Termin wypada 24.12
baffinka, to moim skromnym zdaniem, dobrze by bylo przesunac go o 1 dzien w ta, czy w ta. o godzinie 20 dnia 24 wszyscy beda siedziec przy stole wigilinym.
ale Katijo można zawsze wysłać wcześniej, a nie na ostatnią chwile 😀

wedle mnie może być niedziela, może być wtorek. Mi obojętne. Ja  w święta jestem w domu, więc nie będzie problemu żeby wrzucić w niedziele, poniedziałek czy wtorek. W sylwestra o 20.00 to byłby już problem  😂
sprawa, jakby, nie moja, bo ja zdjec nie wysylam. moze niech sie wypowie reszta?
gorzej, jak się świat skończy i nie będziemy wiedzieli, kto wygral  😂
ja proponuję do 23 tj niedziela wysłać te zdjęcia🙂
Niezły pomysł.
ja mam zamiar iść na zdjęcia w niedzielę 🙄 tylko że Tych zamiarów w niedzielę mam zbyt dużo😀
"zima w krajobrazie"
1. armara
2. cariotka
3. Fantazja
4. Kajula
5. Huculska Ostoja
6. Antibarbie
7. Time
8. gllosia
9. Mazia
ja tez bylam za 4! to zdj jest takie... inne, intrygujace, tajemnicze, bardzo fajne! 🙂
ja już wysłałam zdjęcie 🙂
"zima w krajobrazie"
1. armara
2. cariotka
3. Fantazja
4. Kajula
5. Huculska Ostoja
6. Antibarbie
7. Time
8. gllosia
9. Mazia
10.kortina
Mi zima właśnie "odpływa", mam nadzieję, że w nastepny weekend dopisze. Niestety nie mam czasu na zdjęcia w tygodniu 🙁
a u mnie juz od wieczora intensywnie  pada śnieg  😅
jak tak dalej pójdzie to jutro mnie zasypie 🙂
niom żeby jeszcze tylko słonko poświeciło to fajnie by było 🙂
u mnie padało wczoraj, nie miałam czasu pójść porobić zdjęcia, a dziś już się topi śnieg... kurka
Czy jest jakiś określony rozmiar zdjęć do wysłania, bo nie mogę się nigdzie doczytać?
u mnie padało wczoraj, nie miałam czasu pójść porobić zdjęcia, a dziś już się topi śnieg... kurka

W zasadzie zima to niekoniecznie śnieg, włoska zima jest inna niż Polska. Mi też jakaś szarość pozostanie do sfotografowania jak tak dalej pójdzie, cóż życie.
gllosia rozmiarówka forumowa czyli nie więcej jak 800 w najdłuższym boku

u nas padało, na śniegu zrobiła sie taka skorupa lodu, oj będą nóżki biedne naszych konisiów jak się przyjdzie po takim czymś przebiec, w dodatku mega ślisko ...
no aura do tematu jakoś nijak nie pasi, ale kilka dni temu było cudownie i na upartego mam z czego wybrać 😉
a mi się podobał mój "ukochany" jakże popularny skrót na końcu każdego zdania brzmiący: i wgl.
armara, bo miałam wizję, która.... się rozpuściła  🤣
coś wymyślę
hahaha włoska zima: słońce, plaża i Włosi w kurtkach i butach zimowych  😂 
żart
Podobnie tutaj - śnieg się podtopił, przymarzł, a gołoledź jakoś mało fotogeniczna mi się wydaje 😉
o matko to tylko na Mazurach pada śnieg i jest biało
masakra jakaś, już mnie zasypało ,z 50 cm śniegu jest od dwóch dni pada i nie przestaje
w szczecinie juz zero sniegu ;/
a u mnie zielono i zero śniegu 😁 zdjęcie wysłałam, brzydkie i mi się nie podoba ale trudno😀
W Warszawie masa śniegu, ale okrutnie szaro, może coś ustrzelę na wsi  👀 ?
dzisiaj mój aparat wrócił z serwisu, a ze śniegu już nic nie zostało  🍴 chyba dorobie go w fotoszopie  😁
u mnie dzisiaj -16 stopni i słoneczko , uwielbia taką pogodę
zdj.duzo ,więc na pewno cos  wybiore i jutro juz  wyśle 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się