baffinka, to moim skromnym zdaniem, dobrze by bylo przesunac go o 1 dzien w ta, czy w ta. o godzinie 20 dnia 24 wszyscy beda siedziec przy stole wigilinym.
ale Katijo można zawsze wysłać wcześniej, a nie na ostatnią chwile 😀
wedle mnie może być niedziela, może być wtorek. Mi obojętne. Ja w święta jestem w domu, więc nie będzie problemu żeby wrzucić w niedziele, poniedziałek czy wtorek. W sylwestra o 20.00 to byłby już problem 😂
a u mnie juz od wieczora intensywnie pada śnieg 😅 jak tak dalej pójdzie to jutro mnie zasypie 🙂 niom żeby jeszcze tylko słonko poświeciło to fajnie by było 🙂
u mnie padało wczoraj, nie miałam czasu pójść porobić zdjęcia, a dziś już się topi śnieg... kurka
W zasadzie zima to niekoniecznie śnieg, włoska zima jest inna niż Polska. Mi też jakaś szarość pozostanie do sfotografowania jak tak dalej pójdzie, cóż życie.
gllosia rozmiarówka forumowa czyli nie więcej jak 800 w najdłuższym boku
u nas padało, na śniegu zrobiła sie taka skorupa lodu, oj będą nóżki biedne naszych konisiów jak się przyjdzie po takim czymś przebiec, w dodatku mega ślisko ... no aura do tematu jakoś nijak nie pasi, ale kilka dni temu było cudownie i na upartego mam z czego wybrać 😉