Forum towarzyskie »

Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)

Mi się osobiscie najbardziej podoba 4. Mimo, technicznych braków jest interesująca i można ją rozmaicie interpretować. Dla mnie ogromny  👍 Powiem szczerze, że dziwi mnie trochę dominacja jedynki, ale oczywiście to moje zdanie 🙂
Powiem szczerze, że dziwi mnie trochę dominacja jedynki, ale oczywiście to moje zdanie 🙂

Mam takie samo zdanie 🙂.
hop, hop, jest remis - głosujemy dalej!😉
jedyneczka prowadzi🙂
na tą chwilę nr 1 prowadzi, do kiedy głosowanie?
do 20.00 czyli już koniec. napiszcie prosze który numer bo ja w telefonie ankiet nie mam
1wszy 😅
Huculska Ostoja ?
Gratulacje  😅 Z niecierpliwością czekam na nowy temat  😎
gratulacje !
moja była szóstka, robiona na szybko czyli latarnie, które świecą od zmierzchu do świtu 😉
i dziękuję za głosy  :kwiatek:
Fantazja fajne zrozumienie tematu! pomysłowo
Cariotka, dzięki  :kwiatek:  długo zastanawiałam się nad tym tematem, łatwy nie był
tak moja jest 1 🙂
dziekuję  za wszystkie głosy 🙂 bardzo mi miło
i nie ukrywam ,że poszłam trochę na łatwiznę 😉
kto  wygrał ?, bo ja widze , że jest remis 😉

teraz jest remis ale kilka minut temu Ty prowadziłaś 😵
Ale głosowanie zakończyło sie o 20.00, więc ten głos na dwójkę jest już nieważny.
Czyja jest czwórka? Bardzo mi się podoba.
Ja głosowałam na 1 i 4
Ja też jestem ciekawa czwórki - mnie najbardziej wpadła w oko 🙂
Zagłosowałam na 4. Co prawda wykonanie "chropowate", ale jak dla mnie jest w tym zdjęciu opowieść - co tam się przez tę całą noc dzieje, kim są te manekiny, kto na nie patrzy, co robią, jak nikt nie patrzy, gdzie to jest, wśród ludzi czy niekoniecznie. "Bal manekinów"?
heh juz się pogubiłam , kto w końcu wygrał ? bo nie wiem , czy mam podawać nastepny temat 😀
mi tez najbardziej podobala  się 4🙂

wygrał nr 1🙂 czyli chyba Ty? zapodawaj!
chodzi o to dziewczyny, ze ja nie jestem w stanie ustawic godziny zakonczenia ankiety 🙁
moja była szóstka, robiona na szybko czyli latarnie, które świecą od zmierzchu do świtu 😉

glosowalam na twoje zdjecie, bo dokladnie zrozumialam przekaz- latarnie swiecace od zmierzchu do switu, dla mnie byl oczywisty! 😀
gratuluje! 🙂

4 moja, dziękuję wszystkim za głosy!
Armara, Alabamka, Abre, Teodora, Huculska Ostoja :kwiatek:

bardzo mi się ten temat spodobał i miałam przeróżne pomysły. chciałam zrobić zdjęcie, które będzie w jakiś sposób wywoływać niepokój, irracjonalny lęk, zastanawiać - 'takie rzeczy zdarzają się tylko nocą'. no i trochę nawiązać do klimatów filmowych i... plakatów filmowych. nie wiem na ile to się udało 🙂. swoich interpretacji sytuacji na zdj nie zdradzę żeby nie psuć zabawy w szukaniu własnych 🙂.

a jakość podła to fakt, jak zwykle na moich zdjęciach 😂 tutaj jeszcze utrudnieniem była pora i miejscówka w 'złej' dzielnicy. żeby zrobić dokładnie to co 'wypatrzyłam okiem' musiałabym stanąć dalej, rozstawić statyw i założyć porządny obiektyw, a nie cyknąć prawie zza węgła, z ręki i starając się zdążyć przed grupą wychodzącą z żabki po lewej, a grupą wychodzącą z monopolowego po prawej. nie było szans 😉.

czyja 5?
chyba każdy ma za oknem juz zime  co ?
więc tak sobie pomyślałam , że nowy temat bedzie związany właśnie z zimą , i prosty , żeby  duzo osób się  zgłosiło 🙂
"zima  w krajobrazie "
niom więc brać  się za aparaty i na spacer i robic jakies  ładne zimowe scenerie 🙂
vynter
Gratuluję raz jeszcze, dla mnie to trochę małżeństwo, trwające wprawdzie nie tylko od zmierzchu do świtu, ale również światła miasta, któe nie zasypia. Generalnie mega, naprawdę. Można rozmaicie interpretować.
5-tka była moja, pomyślałam, że dam księżyc, ale po ostatnim banale (czarny kot) stwierdziłam, że się powstrzymam:

Nie lubię krajobrazów, ale może coś ustrzelę.

"zima w krajobrazie", termin jak mniemam do 22.12 ?
1. armara
Prześle mi jakaś dobra dusza termin do kiedy i gdzie mam to wysłać na PW :kwiatek:

"zima w krajobrazie"
1. armara
2. cariotka
to i ja

"zima w krajobrazie"
1. armara
2. cariotka
3. Fantazja

katija, dzięki  😡  :kwiatek:
moja była 2-ka, czyli nieco creepy, nocne strachy, które zawsze wychodzą na wiat po zmierzchu😉 a tak naprawdę to biała ściana z krzakami i cieniami padającymi od nich😉 bardzo wszystkim dziękuję za głosy!🙂

do nowego tematu na razie się nie zapisuję, bo nei wiem czy dam radę zrobić zdjęcie😉

"zima w krajobrazie"
1. armara
2. cariotka
3. Fantazja
4. Kajula

Lubie taki temat 😀
armara  😡

księżyc piękny, ale 5 faktycznie ciekawsza. pomyślałam, że to okno i kawałek zasłonki, a ktoś siedzi nieruchomo i patrzy na nie przez całą noc. i myśli. albo czeka na kogoś kto ma wrócić lub... nie. podoba mi się 🙂

nocne strachy, które zawsze wychodzą na wiat po zmierzchu😉

taaa, coś w tym jest - wracając ze stajni po zmroku, przez las, przestraszyłam się tego samego powalonego pniaka co parę godzin wcześniej 'mój' koń  😉

jak znajdę chwilkę to też się zgłoszę do nowego tematu, trochę się już dzisiaj rozglądałam za czymś ciekawym. może prze te dwa tygodnie dopada śniegu.
"zima w krajobrazie"
1. armara
2. cariotka
3. Fantazja
4. Kajula
5. Huculska Ostoja
"zima w krajobrazie"
1. armara
2. cariotka
3. Fantazja
4. Kajula
5. Huculska Ostoja