Forum towarzyskie »

Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)

Dobra- to ja też. Najwyżej wyśle zwykłego pstryka nocnego, żeby robić za sztuczny tłum  😉

"Od zmierzchu do świtu"
1. monisiaxp
2. Huculska Ostoja
3. Breva
4. Baffinka
wzięłabym udział ale kurde nie mam pomysłu, żadnego!  🙁
Co prawda techniką nie powalczę z hym... przyczyn technicznych  😁 ale się dopiszę  😁

"Od zmierzchu do świtu"
1. monisiaxp
2. Huculska Ostoja
3. Breva
4. Baffinka
5. Kopyciak
"Od zmierzchu do świtu"
1. monisiaxp
2. Huculska Ostoja
3. Breva
4. Baffinka
5. Kopyciak
6. vynter

fajny temat 🙂
"Od zmierzchu do świtu"
1. monisiaxp
2. Huculska Ostoja
3. Breva
4. Baffinka
5. Kopyciak
6. vynter
7.armara

Oryginalna chyba nie będę, ale pobawić chętnie się pobawię  💃
jeszcze ja

"Od zmierzchu do świtu"
1. monisiaxp
2. Huculska Ostoja
3. Breva
4. Baffinka
5. Kopyciak
6. vynter
7.armara
8. Fantazja
Poczekamy jeszcze troche, ponieważ są dopiero 3 zdjęcia  😉

Ja swojego niestety nie doślę, bo aparat leci do serwisu  😵
ja zrobiłam zdjęcie dokładnie kilka godzin temu 😉 i od razu wysłałam
ja zaraz wysle 🙂
edit :juz wysłałam
dajcie mi jeszcze sekundkę bo teraz weszłam do domu <sciana>
minutka, ja też dosyłam... 😵
poszło!
"OD ZMIERZCHU DO ŚWITU"

1.

2.

3.

4.

5.

6.

ankieta dziala.
o rany, zdjęcia się pojawiły, zawsze była burza, komentarze itp. a tu nic! aż się boję🙂 a temat okazał się chyba trudniejszy niż mi się wydawało, że będzie... zresztą, sama na nim trochę poległam😉
Czytajac temat stwierdzialam, eh wzielabym udzial, ale w sumie zle kojarze temat. Moja interpretacja tematu polegalaby na zrobieniu zdjec ksiazek z sagi zmierzch od zmierzchu do switu  😵
ustrzeliłam też fotkę ale... w zamyśle był tryptyk, tu bowiem by pasował super, niestety nie udało mi się zrealizować dwóch zewnętrznych fot a tylko środkową, na pierwszą się spóźniłam a warunki pogodowe na resztę dni zupełnie sie posypały...
głosuje na jedno...
Czytajac temat stwierdzialam, eh wzielabym udzial, ale w sumie zle kojarze temat. Moja interpretacja tematu polegalaby na zrobieniu zdjec ksiazek z sagi zmierzch od zmierzchu do switu  😵

grunt to własna interpretacja!  👍
m.indira, u mnie podobnie, też mi warunki pogodowe pokrzyżowały plany 😉
W desczowej Anglii nagle przestało padać i zaczęła się cudowna słoneczna pogoda w momencie kiedy wpadłam na świetny (w moim mniemaniu 🤣 ) deszczowy pomysł :P
2 i 6. szkoda, że tak mało zdjęć
Jak dla mnie zdecydowanie zdjęcie nr 1 i tylko 1 🙂
bo temat wcale nie był łatwy jak się wydawało
też chciałam zrobić 3 zdjęcia i je połączyć, a to czasu nie było, a to pogoda się zepsuła itp
jest co jest 🙂

heh też o tym myślałam ,ale zabrakło mi jednej części 🙁
i musiałam wysłać  inne  zdjęcie , dobrze , że  miałam ładną pogodę i udało  się  zrobic , bo tak to nie miałabym zdj.
Mnie fascynuje 5 zdjęcie, tak sie na nie patrze i patrze, ciągle wychodzi mi co innego.
Miałam już książkę, otwarte okno, kanapę i dywan z tego 😀
Jak dla mnie to też tylko pierwsze zdjęcie i tak głosowałam :P

Świetna interpretacja! Na tym to polega, żeby wymyślić coś niebanalnego.
Gdyby nie to, że właśnie niedawno rozwaliłam swój wysłużony aparat, to zrobiłabym zdjęcie mojego śpiącego od zmierzchu do świtu syna  😀

I dlatego podoba mi się 5!
mnie się 2. szalenie podoba!

w poznaniu jest pub, co to się zwie 'od zmierzchu do świtu' właśnie  😁 też mnie ciągnęło, żeby zrobić zdjęcie ale na zamiarze się skończyło, i dobrze  😂
mi się podoba 1 ale mało oryginalna. 5 bardzo interesująca🙂
Dla mnie 1 i 2
Ja zagłosowałam na 1 i 2, z zaznaczeniem, że na 1 tylko pod względem technicznym. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się