o rany, zdjęcia się pojawiły, zawsze była burza, komentarze itp. a tu nic! aż się boję🙂 a temat okazał się chyba trudniejszy niż mi się wydawało, że będzie... zresztą, sama na nim trochę poległam😉
Czytajac temat stwierdzialam, eh wzielabym udzial, ale w sumie zle kojarze temat. Moja interpretacja tematu polegalaby na zrobieniu zdjec ksiazek z sagi zmierzch od zmierzchu do switu 😵
ustrzeliłam też fotkę ale... w zamyśle był tryptyk, tu bowiem by pasował super, niestety nie udało mi się zrealizować dwóch zewnętrznych fot a tylko środkową, na pierwszą się spóźniłam a warunki pogodowe na resztę dni zupełnie sie posypały... głosuje na jedno...
Czytajac temat stwierdzialam, eh wzielabym udzial, ale w sumie zle kojarze temat. Moja interpretacja tematu polegalaby na zrobieniu zdjec ksiazek z sagi zmierzch od zmierzchu do switu 😵
m.indira, u mnie podobnie, też mi warunki pogodowe pokrzyżowały plany 😉 W desczowej Anglii nagle przestało padać i zaczęła się cudowna słoneczna pogoda w momencie kiedy wpadłam na świetny (w moim mniemaniu 🤣 ) deszczowy pomysł :P
bo temat wcale nie był łatwy jak się wydawało też chciałam zrobić 3 zdjęcia i je połączyć, a to czasu nie było, a to pogoda się zepsuła itp jest co jest 🙂
heh też o tym myślałam ,ale zabrakło mi jednej części 🙁 i musiałam wysłać inne zdjęcie , dobrze , że miałam ładną pogodę i udało się zrobic , bo tak to nie miałabym zdj.
Świetna interpretacja! Na tym to polega, żeby wymyślić coś niebanalnego. Gdyby nie to, że właśnie niedawno rozwaliłam swój wysłużony aparat, to zrobiłabym zdjęcie mojego śpiącego od zmierzchu do świtu syna 😀