Forum towarzyskie »

Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)

Breva
oczywiście każdy może mieć własne zdanie.
Mnie chciałoby się pogłębienia tematu ale nie bez powodu napisałam, że to moja (i tylko moja) prywatna opinia
spoko spoko🙂 ja tylko chciałam pociągnąć dyskusję😉 pewnie, że każdemu podoba się coś innego - i dobrze, bo dzięki temu naprawdę jest walka między zdjęciami🙂
A mi się ten ostatni temat bardzo rodzinnie skojarzył, niestety nie miałam jak zrobić aktualnej fotki  🙂
Naboo, super!🙂 byłoby zwycięskie zdjęcie😉
Ja myslałam o jakimś zdjęciu przedstawiającym np srokę, czy inne zwierzę/przedmiot w barwach czarno-białych a nie o całym zdjęciu, a widzę ,że wszystkie sa tak przerobione. Szkoda.
Mnie się niestety nie udało zrealizować pomysłów- totalny brak czasu 🙁

Kiedy wyniki ?
2, 5 i 11. Tak jakoś wpadły w oko
Standardowo- piątek 20.00 wyniki

Wiecie... Ja też miałam inny pomysł. Taka tam zeberka  😉 Niestety nie miałam kiedy jechać do zoo, więc dałam to co było zrobione w terminie w wersji b&w z małym, pasującym akcentem i tyle  😉 W ramach sztucznego tłumu. I wcale mi nie wstyd, że moje zdjęcie jest takie a nie inne i nie ma drugiego dna  😁
ode mnie głosy poszły na 6,9,12 🙂
ja głosowałam na 7, 9 i 11
6 w ogóle nie rozumiem , jakos mi nie pasuje w tym temacie
a 15 to  wg.mnie te konie sa za daleko i mało widoczne
2 i 15 najbardziej, ale wszystkie zdjęcia są super. Gratulacje dla fotografów!
2, 6 i 12.
i tez uwazam przerobke na b&w pojsciem na latwizne. wiec doceniam pomysl autra zdjecia 12 🙂
Zgodzę się z kilkoma przedmówcami - moim zdaniem większość osób poszło na łatwiznę przerabiając foty na B&W. Zdjęcie z buldożkiem mi się podoba, ale byłoby jeszcze lepsze, gdyby było w "kolorze", tak samo sól i pieprz. Byłoby lepiej widać tę czerń i biel. Mimo to moim zdaniem są najlepsze, najlepiej oddają moją interpretację tematu 🙂

Sama chciałam dać zdjęcie szachownicy albo pasów dla pieszych, niestety nie wyrobiłam się czasowo 🙁
jest późno ale wygrywa zdjęcie nr 6
gratulacje!!!!

przyznawać się do swoich zdjęć  😀iabeł:

moje było nr 14, poszłam na łatwiznę, bo niestety nie miałam możliwości zrobić tego co chciałam
Gratulację dla autora zwycięskiego zdjęcia  🙂 moje było 7 , dziękuję za docenienie 😉
Gratulacje dla BREVY  :kwiatek: Czekamy na nowy temat.

Moja była 15. Również poszłam na łatwizne z braku czasu. W zasadzie nie robiłam tego specjalnie, tylko poszukałam co mam w terminie zrobione i w zasadzie najbardziej pasowało zdjęcie z hubertusa gdzie tak sypał śnieg, że aparat mi ostrości nie mógł złapać  😁
Dziękuje wszystkim za głosy  :kwiatek:
Breva gratuluje wygranej 😉

moja była 11 zajełam zaszczytne 4 miejsce czyli najlepsze z najgorszych  🤣 dzieki wszystkim tym którzy docenili moje nie czarno białe zdjęcie, a może czarno białe inaczej, bo chyba w sumie tylko jeszcze 12 była kolorowa, a wiec można było i tak, jeszcze raz dziękuję i choć sie nie zapisałam zgłosiłam swoją fotkę

Gratulacje dla zwycięzcy  i wszystkich, którzy brali udział  :kwiatek:

Moja była 10, brudny siwek  😁 
Gratulacje!!!

Moja była 12. W prawdzie pierwotny pomysł na konkurs był nieco inny, a że akurat zrobiłam też takie zdjęcie, które pierwotnie miało iść do kosza, pomyślałam, że akurat mi tu pasuje, więc poszło 😉
Brawo dla wszystkich! 🙂

Ja się przyznaje do foty "sól & pieprz" robione na szybko w ostatni dzień.
Zamysł był sól-biała, pieprz- czarny  🙂 dzięki za glosy 🙂
jejku, dziękuję wszystkim🙂😉

przepraszam,że nowy temat dopiero teraz - w kinie byłam😉

a więc temat po części techniczny, ale też wydaje mi się że z miejscem na własną interpretację, no i chyba nie za trudny🙂

"Od zmierzchu do świtu"

jak zwykle 2 tygodnie, do poniedziałku🙂wychodzi mi 3.12
1. monisiaxp
Breva
Gratulacje ! BTW ciekawy temat !

Moja była 2. przynzam, że wynik mnie zaskoczył. Ślicznie dziękuję wszystkim, któzy głosowali 🙂
ja przyznaje sie, że poszłam na łatwiznę 😉
heh nie miałam weny twórczej jakos ostatnio
i 4 zrobiłam 🙂

o nowy temat ciekawy juz  bardziej  w moim kierunku 🙂

"Od zmierzchu do świtu"
1. monisiaxp
2 Huculska Ostoja
jeszcze się nie dopisuję do listy, bo nie bardzo mam pomysł na ten temat...
jedyne co mi przychodzi na myśl to.... film  😁
Fantazja, też mi to przemknęło przez myśl🙂 ale równie dobrze może to być po prostu fotografia nocna!

naprawdę uważam, że czasem lepiej zrobić piękne zdjęcie w temacie choc może mniej oryginalne, odkrywcze czy zaskakujące, niż może i wpaść na jakiś nowatorski pomysł, ale wstawić zwykłe "cyknięcie", bez kompozycji, bez pomysłu, bez zatrzymania się na chwilę i przyłożenia się...

dlatego tez np. zupełnie poprzednio nie spodobało mi się zdjęcie dziewczyn w mundurkach! bo ok, pomysł może i inny niż wszystkie, ale wygląda jak zrobione w locie, "na odwal się", bez zastanowienia się jak pokazać to, co ma być na zdjęciu, żeby też jakoś wyglądało..

więc naprawdę zachęcam do postarania się żeby zrobić jak najlepsze zdjęcie, a nie koniecznie do nie brania udziału w zabawie "bo nie mam zupełnie pomysłu na coś oryginalnego". Techniką IMO też można powalczyć😉
Breva, też myślałam o zdjęciu robionym w nocy.... tylko żeby to było coś ciekawego...
hmmm.... muszę się zastanowić....
Jaki jest deadline ?
armara, ... 8 postów w górę popatrz, przy odrobinie szczęścia znajdziesz.
Dzięki, znalazłam, jestem zabiegana przed wyjazdem, przepraszam  😡
Tak w ogóle to pasuje się zgłosić😀

"Od zmierzchu do świtu"
1. monisiaxp
2. Huculska Ostoja
3. Breva
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się