ach zdjęcie nr 2 normalnie tak niewiele brakło do idealnej kompozycji ... normalnie gdyby całość wypełniało to ciemne tło ubrania ech... swoją drogą to u kogo już kozaki rosną, czy może to nie "terminowa" fotka 😉
Dodo, wystarczy że ktoś będzie miał źle czas ustawiony w aparacie/ na kompie i już masz inną datę 😉 A grzybów też jeszcze nie widziałam, juz jest sezon? 👀
Ja chyba sie za bardzo wpatruję w te zdjęcia i zastanawiam się niepotrzebnie co autor miał na myśli i dlaczego akurat taka fotka do takiego tematu... Bo niektóre fotki są dla mnie niezrozumiałe🙂
Zdjęcia piękne 😉 Mojego pomysłu nikt nie zrealizował, chociaż widzę, ze są podobne 😉
Przypominam, ze zdjęcia powinny nie być nigdy nigdzie publikowane, a mam wrażenie, ze jedno już widziałam... 😉 Jutro to sprawdze, tylko sie do normalnego neta dostanę.
Więc tak... na blogu nie ma tego zdjęcia, jest tylko na forum- wstawione kilka dni po podaniu tematu. Zostawiamy? Generalnie w pierwszym poście tego wątku nie zauważyłam wzmianki, że mają być niepublikowane- tylko zrobione w terminie.
Było ale nie ma w regulaminie. Było o tym jak dyskutowalysmy o zabawie, jaki jest sens anonimowości jeśli mogę wstawić zdjęcie na blogu czy w twórczości foto, a potem anonimowo tu? Bez sens. Równie dobrze można by je było z parafkami autorów wstawiać 😉 Ale faktycznie nie było więc zdjęcie zostaje chyba, ze data zrobienia sie nie będzie zgadzała.
Mnie się podoba chłopczyk puszczający bańki, obrączki niesprawiedliwie straciły dlatego, że się powtórzyły 😉 Myślę, że zdjęcia publikowane powinny być usuwane z konkursu, bo zasady nie są tak skomplikowane, żeby przeciętny użytkownik forum nie był w stanie ich zrozumieć 🙄
Ale ustalmy, ze publikowane być mogą bo przez moje niedopatrzenie w regulaminie zabawy tego nie ma, ale myśle ze powinno sie znaleźć, bo jak pisałam, inaczej to zwyczajnie nie ma sensu 😉 Narazie sie możemy "czepiać" tylko terminu, ale tu jesteśmy raczej zdane na uczciwość autora.
9 fajna - taka optymistyczna, radosna i inna od reszty 🙂
trudny temat. tak myślałam, że większość zdjęć pójdzie w klimaty zwierzątkowo-dzieciowo-obrączkowe 😉 ja miałam pomysł żeby zrobić zdj ubrudzonego faceta majstrującego przy aucie, ale niestety czasu nie starczyło na focenie 😁
In., może dlatego że jest najgorsze techniczne, i jak prawie wszystkie nieciekawe.
cieciorka wiesz może zrób super zdjęcie w temacie i też weź udział w "zabawie", może wtedy choć raz nie będziesz narzekać i jak prawie wszystkie nieciekawe ... wal numeracją przynajmniej autorzy się dowiedzą co o nich sądzisz i jakie masz wobec nich zarzuty, tu też pasowało by byś wytknęła każdemu błędy bo bić pianę to chyba każdy potrafi... to jest zabawa, każdy próbuje swoich sił, prowadząca fota też ma swoje wady i zalety, ale jest w temacie, jest wymowna i ma przesłanie może inaczej, powiedz jak wdg Ciebie, a najlepiej podeprzyj sie przykładem, miała by wyglądać najbardziej w temacie i najlepsza technicznie fotka? krytykować łatwo, ale zakasać rękawy już trudniej?
Ale fajne fotki, bardzo bylam ich ciekawa i naprawde super 😎 Ja nie dalam rady :-( jestem po same uszy wtopiona przez egzaminy :-(
Cieciorka, m.indira juz w zasadzie wszystko napisala, ale musze.. po co to krytykanctwo? sama jestes tak wspaniala, ze Twoje ewewntualne prace powalibyby nas na kolana? Robimy zdjecia jak umiemy, wydzodzi to raz lepiej, raz gorzej, a raz naprawde fajnie ,no i to jest zabawa, nie psuj nam radosci z tego! edit. doczytalam Twoja odpowiedz Cieciorka, taka lekko glupiutka i z pewnoscia niegrzeczna. Wez sobie idz do jakies innego watku.